Kôpor

Recepty z kôpru

58 receptov

Pozrite si tie najchutnejšie recepty z kategórie Kôpor. Jeden z týchto 58 receptov sa môže stať vaším novým favoritom. Na nasledujúce recepty z kategórie Kôpor si vyhraďte čas 5 - 220 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Ak si neviete vybrať z množstva receptov, potom neprehliadnite tieto obľúbené a veľmi populárne recepty - Kôprová omáčka s duseným hovädzím mäskom, Tradičný vajíčkový šalát, Studený cestovinový šalát, Kôprová omáčka s hovädzím.

Cesminaz
Cesminaz
Náhľad receptu Kvasené uhorky
Videorecept

Kvasené uhorky

Velmi chutná kyslá príloha, ktorú si teraz v lete môžete hocikedy pripraviť :-) Jednoduché, rýchle a dobré!!!

Kulajda z cukety

Sviežá letná polievka, keď je všade plno cukiet :-)

Hovädzie mäso s kôprovou omáčkou

Chrumkavé a jemné hovädzie mäso, pokryté kôprovou omáčkou, je klasické jedlo, ktoré poteší nielen gurmánov.

Najlepší domáci boršč

Výborný a chutný boršč, ideálny na obed alebo večeru.

Kôprová polievka

Kôprová polievka sa vyznačuje charakteristickou chuťou a vôňou kôpru. K tomu stačí pridať niekoľko základných ingrediencií a máte skvelú polievku.

Šalátový prívarok

Chutné a hlavne rýchle jedlo

Rybacia nátierka

Vynikajúca rybacia nátierka, ktorá sa hodí na chlieb.

Šalát s pórom

Jednoduchá príloha

Zapekané mleté mäso s fazuľovou omáčkou

Kombinácia mletého mäsa,zemiakov spolu k omáčke je výborná. Chute sa dopĺňajú je to zaujímavé , určite si to obľúbite.

Jednoduchý smotanový prívarok

Privarok z hlávkovej kapusty so zemiakmi,,s lyžičkou múky ,,podávame ho s mäsom,vajíčkom alebo faširkou.

Sekaná s kôprovou omáčkou

Klasická sekaná s kôprovou omáčkou, ktorú pripravíte v krátkom čase.

Studená uhorková polievka

Táto osviežujúca polievka je perfektná na horúce letné dni. Je plná chutí a je veľmi ľahká na prípravu.

Prívarok zo zelenej fazuľky s faširkou

Toto je taká slovenská klasika,výborná len tak s vajíčkom, faširkou a pre veľkých hladošov aj chlebom. 😉

Gravad lax - marinovaný losos zo Škandinávie

Gravad losos je jedno z mojich najobľúbenejších jedál a často ho pripravujem pre priateľov a rodinu. Tento môj recept je výsledkom mnohých experimentov a úprav. Úžasné je, že je tak neuveriteľne jednoduchý na prípravu, a pritom taký chutný a pôsobivý. Kúsok čerstvého lososového filé sa marinuje v pikantnom náleve a po dvoch dňoch je pripravený na podávanie.

Boršč vegetariánska ruská kuchyňa

Boršč som pripravoval a vychutnával v mnohých variantoch, ale táto vegetariánska verzia vyniká. Je plná chuti a uspokojí potrebu niečoho výdatného a sýteho bez toho, aby ste museli siahnuť po mäse. Zemitá chuť zeleniny dokonale ladí so sladkokyslou chuťou červenej repy a paradajok.

Kulajda

Táto česká polievka sa varí rôzne,,tento recept mi povedala moja česká kamarátka ako varí jej babka, ja som si ho máličko upravila a chutila nám s manželom. Skúste 😉
REKLAMA