REKLAMA
   
Zdroj: FB: Slovenské jedlá a iné...,,dobroty starých materí,,
Živánska v alobale
Najlepšia živánska v alobale. Recept z kategórie všetko v jednom hrnci.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 500 g zemiakov
 - 300 g bravčové stehno
 - 200 g údená slanina
 - 200 g klobásy
 - 3 strúčiky cesnaku
 - 1 Cibuľa
 - 2 paradajky
 - 1 paprika
 - soľ
 - čierne korenie mleté
 - mletá sladká paprika
 - rozmarýn
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 90 min.
1. Krok 
  Zemiaky ošúpeme a nakrájame na menšie kúsky dáme do misy. Pridáme slaninu a bravčové stehno nakrájané na menšie kúsky.
2. Krok 
  Pridáme nakrájanú klobásu, nakrájanú cibuľu a cesnak.
3. Krok 
  Na záver pridáme nakrájanú paradajku a papriku. Všetko spolu premiešame a dochutíme soľou, korením a mletou sladkou paprikou.
4. Krok 
  Takto pripravenú zmes plníme do alobalových misiek. Ak nemáme vytvoríme si kapsy z alobalu. Naplnené poriadne uzatvoríme.
5. Krok 
  Pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov asi 45 minút.