REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/AOzBPQoC6G1hvRVO_f9X/b9e4c86f27e7d7b6146f2d286ce26b.jpeg)
ZEMIAKOVÝ ŠALÁT A VYPRÁŽANÉ VEGAN KURACIE STEAKY .
Ak chcete svoj jedálniček tento rok odľahčiť, odporúčam vám vyskúšať toto vegan menu.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 600 g Šalát zemiakov
- 100 g mrkvy
- 50 g mrazeného hrášku
- 50 g Mrazenej kukurice
- 50 g kyslých uhoriek
- 1 cibuľa PL horčice
- 1 čl cukru
- 150 g vegan majonézy
- soľ čierne korenie
- voda z kyslých uhoriek
- kuracie Rezne vegan steaky
- hladká múka
- kukuričná strúhanka
- pol pohára hrachovej múky
- čl čiernej soli
- pol pohára vody
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Zemiaky v šupke uvaríme v osolenej vode. Necháme vychladnúť, ošúpeme a nakrájame a kocky. Pridáme prevarenú mrkvu, hrášok, kukuricu, nakrájanú cibuľu. Premiešame a pridáme majonézu, trošku horčice a dochutíme soľou, čiernym korením, cukrom alebo vodou z kyslých uhoriek.
2. Krok
Z hrachovej múky, vody a soli si pripravíme cestíčko. Kuracie steaky obalíme v múke, pripravenom cestíčku a kukuričnej stúhanke. Vypražíme na oleji alebo upečieme v rúre.