REKLAMA
Zapekanka

Zapekanka

Máte doma staršie pečivo? Urobte si z neho na raňajky alebo večeru chutné zapekanky - typické poľské jedlo.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 1 ks bageta Pridané do
  • 300 g huba Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • kečup Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Cibuľu nakrájame na drobno.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Huby nakrájame na drobno.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

3. Krok

Bagetu rozrežeme na polovicu.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

4. Krok

Na panvici orestujeme cibuľku s hríbmi. Po 5 minútach sú hríby pripravené a teraz ich môžeme osoliť a okoreniť.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

5. Krok

Bagetu položíme na plech, ktorý sme vystlali papierom na pečenie. Na ňu položíme plátky syra, hríbovú zmes a postrúhaný syr.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

6. Krok

Petržlenovú vňať nakrájame na drobno.

Zapekanka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

7. Krok

Zapekanku pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 10 minút.

8. Krok

Po upečení ju postriekame kečupom a posypeme petržlenovou vňaťou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov