REKLAMA

Zdroj: pixabay

Zabíjačková kapusta

Na zabíjačku určite patrí aj príprava tejto kapustovej polievky.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 brvačové koleno Pridané do
  • 100 g bravčové kože Pridané do
  • 200 g bravčové stehno Pridané do
  • 200 g bravčové pliecko Pridané do
  • 1 kg kyslá kapusta Pridané do
  • 1 Cibuľa Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 5 guličiek celé čierne korenie Pridané do
  • 3 guličky pimiento Pridané do
  • 2 ks bobkový list Pridané do
  • 4 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 1 čl mletej rasce Pridané do
REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Mäso, kože a koleno si dáme variť do vody.

2. Krok

Vodu si osolíme, pridáme korenia a bobkový list. Vložíme jendu očistenú cibuľu.

3. Krok

Všetko spolu varíme asi hodinu. Po tomto čase pridáme kapustu, ktorú sme si precedili od kapustnice. Tú si môžeme odložiť a podľa potreby polievku dokysliť.

4. Krok

Všetko spolu varím, kým nie je mäso na kolene mäkké. Mäso môžeme do polievky natrhať. Na záver už len polievku dochutíme cesnakom a podľa potreby ešte dosolíme.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4231 receptov

Mäsité jedlá

2034 receptov

Raňajky

1195 receptov

Mascarpone

295 receptov

Dezert

3214 receptov

Večera

3903 receptov

Pre diabetikov

633 receptov