REKLAMA
Úžasne jemná bublanina bez vajec
Hrnčeková bublanina s ovocím, bez vajec
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 2 hrnčeky polohrubá múka
- 1 hrnček trstinového cukru
- 1 bal pudingu Zlatý klas
- 2 lyžičky jedlej sódy
- 1 hrnček redšieho lekváru
- 1 hrnček voda
- 1⁄2 hrnček oleja
- 500 g maliny
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
35 min.
1. Krok
Rúru si nastavíme na 190 stupňov.
2. Krok
V miske zmiešame suché ingrediencie – vrátane pudingového prášku. Pridáme olej a lekvár, ktorý si zriedime s vodou, aby nebol príliš hustý. Všetko dôkladne premiešame tak, aby nám vzniklo jednotné cesto.
3. Krok
Cesto navrstvíme na plech vystlaný papierom, prípadne vymastený a vysypaný kokosom. Na cesto uložíme maliny alebo mix ovocia a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 190 stupňov asi 20 – 25 minút .
4. Krok
Necháme vychladnúť, posypeme práškovým cukrom a môžeme podávať. Dobrú chuť
Naozaj výborný recent ,odporúčam ďalej ! ( ja som to počas pečenia ešte posypala škoricovým cukrom😉)