REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/croRKpVFc4KjMBRWe9r_/3f09cb6f9638def7e2fc46a9f2abd1.jpeg)
Tvarohová bábovka
Bábovka s dávkou bielkovín. Skvelé raňajky či olovrant.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
14
 - 5 ks vajec
- 70 g trstinový cukor
- Štipka soli
- 50 ml repkový olej
- 500 g jemný tvaroh
- 100 g celozrnná múka
- 70 g hladká múka
- 70 g proteín
- 1 balenie vanilínový cukor
- 1 balenie prášok do pečiva
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 70 min.
Z bielkov a štipky soli vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky vyšľaháme s cukrom. Zašľaháme olej a následne aj tvaroh. K žĺtkovej zmesi primiešame všetky suché ingrediencie. Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov. Na pečenie som použila silikónovú formu na bábovku, ktorú som ešte vystriekala olejom v spreji. Do formy nalejeme pripravené cesto a pečieme pri teplote 170 stupňov 50 minút.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4Aocqu50ZIvporOlsi-O/9a24565aafe0680382254e561e029d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/mdwCEodvRxiByUFSvnV4/90a9c9b5fad38192f891f788772ce963.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3iuWf0k92jU7Nqq1c14T/c414d7bcdf91331247fbfee06c179e.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2TyAzZ0znJXJCRdZuWsf/8c59babc59acccb3c96fe9c6bb4880.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 