REKLAMA

Trojuholníky s medvedím cesnakom a syrom

REKLAMA
Recepty s medvedím cesnakom: Chuť, ktorá je ako stvorená na jarnú sezónu!

Recept nájdeš v tomto článku

Recepty s medvedím cesnakom: Chuť, ktorá je ako stvorená na jarnú sezónu!

Ingrediencie

porcií
30

Suroviny

  • 500 g hladká múka Pridané do
  • 300 ml voda Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do
  • 1 kl olivový olej Pridané do

Cesnakovo - syrová plnka

  • 120 g kvalitného masla Pridané do
  • 100 g strúhaný syr Pridané do
  • 2 polievková lyžica pesta z medvedieho cesnaku Pridané do
  • 1 kl soľ Pridané do
  • 1 kl vegeta Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

120 min.
1. Krok

Vo väčšej miske si spolu zmiešame všetky ingrediencie potrebné na cesto a vymiesime buď ručne alebo kuchynským robotom s hákovým nadstavcom jemné elastické cesto, ktoré sa odliepa od strán. Vypracované cesto zakryjeme a dáme odpočívať na teplé miesto na hodinu.

2. Krok

Keď máme cesto vykysnuté preložíme ho na pomúčenú dosku a ešte ručne spracujeme. Pripravíme si väčšiu misku, v ktorej zmiešame dokopy všetky ingrediencie potrebné na plnku. Cesto rozdelíme na 2 časti. Každú časť rozvaľkáme a natrieme na ňu polku plnky. Kraje zahneme, zrolujeme a začneme krájať trojuholníky.

3. Krok

Trojuholníky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme žĺtkom a posypeme sezamom alebo čím chceme. Dáme piecť na 180 stupňov na cca 20 minút.

Komentáre (1)

Viktoria 23. 6. 2021

vyskúšala som recept a bolo to úúúžasnééé

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov