REKLAMA
![Trojuholníky s medvedím cesnakom a syrom Trojuholníky s medvedím cesnakom a syrom](https://eu.tastescdn.net/thumbor/wOEJfUAGn6gCYheRvEuch4oIrO8=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/EYoC0v4i2zMhBT6RTO50/fe2d273ad3718c014de6685e7f02dfbf.jpeg)
Trojuholníky s medvedím cesnakom a syrom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
30
Suroviny
- 500 g hladká múka
- 300 ml voda
- 1 kl soľ
- 1 kl olivový olej
Cesnakovo - syrová plnka
- 120 g kvalitného masla
- 100 g strúhaný syr
- 2 polievková lyžica pesta z medvedieho cesnaku
- 1 kl soľ
- 1 kl vegeta
Odporúčané produkty
![Podravka ochucovadlo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kHb8eB-3ziQR5rVHpKW407TATP0=/195x195/sk/partner/b86036ce591b09dcc1170592642392.png)
Podravka ochucovadlo
![Podravka NATUR](https://eu.tastescdn.net/thumbor/y5hMnEDxJkStgYY2Mt1d5cT4d8g=/195x195/sk/partner/d219cdcf415bdb1264d4dae333edaa.png)
Podravka NATUR
![Podravka kečup jemný](https://eu.tastescdn.net/thumbor/aAijdR9OXB5QjVJhU5cHsF4Vi5A=/195x195/sk/partner/ff825da250c6ca2b2f0e15750bca9f.png)
Podravka kečup jemný
![Podravka dijónska horčica](https://eu.tastescdn.net/thumbor/rbb0MOUfF8-OAOB8kDxLKEDX7_0=/195x195/sk/partner/1f6eacbf7bbe3fb91358ebe327a45b.png)
Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Vo väčšej miske si spolu zmiešame všetky ingrediencie potrebné na cesto a vymiesime buď ručne alebo kuchynským robotom s hákovým nadstavcom jemné elastické cesto, ktoré sa odliepa od strán. Vypracované cesto zakryjeme a dáme odpočívať na teplé miesto na hodinu.
2. Krok
Keď máme cesto vykysnuté preložíme ho na pomúčenú dosku a ešte ručne spracujeme. Pripravíme si väčšiu misku, v ktorej zmiešame dokopy všetky ingrediencie potrebné na plnku. Cesto rozdelíme na 2 časti. Každú časť rozvaľkáme a natrieme na ňu polku plnky. Kraje zahneme, zrolujeme a začneme krájať trojuholníky.
3. Krok
Trojuholníky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, potrieme žĺtkom a posypeme sezamom alebo čím chceme. Dáme piecť na 180 stupňov na cca 20 minút.
vyskúšala som recept a bolo to úúúžasnééé