Španielsky vtáčik trochu inak

VIDEORECEPT Španielsky vtáčik trochu inak

REKLAMA

Všetci milujú španielsky vtáčik z hovädzieho mäsa, tradčine sa podáva s ryžou a chuť tohto jedla je nezabudnuteľná. Najlepšie chutí z hovädziny ale pripraviť sa dá aj z iných druhov mäsa.

  • 140Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 4 ks bravčové karé vykostené Pridané do
  • 2 ks vajec Pridané do
  • 2 ks uhorky Pridané do
  • 1 ks špekáčik Pridané do
  • 1 ks cibule Pridané do
  • 6 kl plnotučná horčica Pridané do
  • soľ Pridané do
  • čierne mleté korenie Pridané do
  • olej Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00
1. Krok

Mäso nakrájame na plátky, ktoré osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.

Španielsky vtáčik trochu inak - krok prípravy 1
2. Krok

Na každý plátok mäsa pridáme špekačku, uhorku, pol vareného vajíčka. Mäsko zrolujeme a previažeme špagátikom. Môžeme použiť aj grilovacie ihly.

Španielsky vtáčik trochu inak - krok prípravy 2
3. Krok

V hrnci si na oleji speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme vtáčkov a opečieme. Pridáme zbytok horčice a podlejeme. Dusíme 2 hodiny.

Španielsky vtáčik trochu inak - krok prípravy 3
4. Krok

Potom mäso vyberieme necháme chvíľku vychladnúť a dáme dole špagátik. Omáčku rozmixujeme ponorným mixérom. Môžeme zahustiť hladkou múkou. Podávame určite s ryžou.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie bravčové pliecko na šťave

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová pečienka s paprikou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová pečienka s paprikou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčové mäso na šťave
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové mäso na šťave

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie bravčové pliecko na šťave

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčová pečienka s paprikou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová pečienka s paprikou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Klasická plnená paprika
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasická plnená paprika

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Bravčové mäso na šťave
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové mäso na šťave

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Španielsky vtáčik trochu inak

Všetci milujú španielsky vtáčik z hovädzieho mäsa, tradčine sa podáva s ryžou a chuť tohto jedla je nezabudnuteľná. Najlepšie chutí z hovädziny ale pripraviť sa dá aj z iných druhov mäsa.

140
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Mäso nakrájame na plátky, ktoré osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.

2. Krok

Na každý plátok mäsa pridáme špekačku, uhorku, pol vareného vajíčka. Mäsko zrolujeme a previažeme špagátikom. Môžeme použiť aj grilovacie ihly.

3. Krok

V hrnci si na oleji speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme vtáčkov a opečieme. Pridáme zbytok horčice a podlejeme. Dusíme 2 hodiny.

4. Krok

Potom mäso vyberieme necháme chvíľku vychladnúť a dáme dole špagátik. Omáčku rozmixujeme ponorným mixérom. Môžeme zahustiť hladkou múkou. Podávame určite s ryžou.

Ingrediencie
4 ks
bravčové karé vykostené
2 ks
vajec
2 ks
uhorky
1 ks
špekáčik
1 ks
cibule
6 kl
plnotučná horčica
soľ
čierne mleté korenie
olej