Smotanovo-ananásová torta
Rýchly, nepečený, osviežujúci dezert, ktorý predovšetkým zasýti.
- 15Minút
- 10Počet porcií
Ingrediencie
Krém
- 1 kg kyslej smotany
- 80 g trstinový cukor
- 20 g vanilkový cukor
- 1 smetafix
Ostatné
- sušienky
- ananás z konzervy
- Lotus” nátierka
- 2 lotus keksíky
Postup
Ingrediencie na krém si vymiešame spolu v miske. Na spodok tortovej formy s ukladáme vrstvu piškót a vrstvíme krém a ananásové kúsky, opäť ten istý postup, až kým neminieme krém. Na vrch si roztopíme nad parou “lotus” nátierku a podrvíme lotus keksíky. Dáme do chladničky na pár hodín a podávame. Dobrú chuť!
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Smotanovo-ananásová torta
Rýchly, nepečený, osviežujúci dezert, ktorý predovšetkým zasýti.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/utJWMjdiAjL8Fpro4PaQ/7775ad969719687c77688d6ce02814ff.jpeg)
Ingrediencie na krém si vymiešame spolu v miske. Na spodok tortovej formy s ukladáme vrstvu piškót a vrstvíme krém a ananásové kúsky, opäť ten istý postup, až kým neminieme krém. Na vrch si roztopíme nad parou “lotus” nátierku a podrvíme lotus keksíky. Dáme do chladničky na pár hodín a podávame. Dobrú chuť!