REKLAMA
   
Smotanovo-ananásová torta
Rýchly, nepečený, osviežujúci dezert, ktorý predovšetkým zasýti.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
10
 Krém
- 1 kg kyslej smotany
 - 80 g hnedý cukor
 - 20 g vanilkový cukor
 - 1 stužovač šľahačky
 
Ostatné
- sušienky
 - ananás z konzervy
 - Lotus” nátierka
 - 2 lotus keksíky
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 15 min.
Ingrediencie na krém si vymiešame spolu v miske. Na spodok tortovej formy s ukladáme vrstvu piškót a vrstvíme krém a ananásové kúsky, opäť ten istý postup, až kým neminieme krém. Na vrch si roztopíme nad parou “lotus” nátierku a podrvíme lotus keksíky. Dáme do chladničky na pár hodín a podávame. Dobrú chuť!