REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/h8bbOSaZHU4eN6H-GBTU/dae5ffa0e811a5eb9b903d531a2fe8.jpeg)
Zdroj: Pixabay
Rýchly tarhoňový šalát
Vynikajúci cestovinový šalát zo zvyšku tarhone.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
1
 - 100 g tarhoňa varená
- 100 g Maďarská zmes
- 80 g majonéza
- 40 g jogurt biely
- 1 kl korenie biele mleté
- soľ
- čerstvá petržlenová vňať
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 25 min.
1. Krok 
  Na šalát použijeme zvyšok tarhone. Dáme si ju do misy. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
2. Krok 
  Maďarskú zmes si pripravíme na pare. Paríme ju asi 5 minút. Pridáme ju k tarhoni a premiešame.
3. Krok 
  Pripravíme si dresing. Zmiešame si majonézu, jogurt, pridáme trošku soli a korenia.
4. Krok 
  Na tanier si naservírujeme šalát a na bok pridáme dresing. Podľa chuti si ho premiešame. Šalát môžeme podávať za studena alebo za tepla.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vVGhYpr-WaJMhF6aQ4r9/742707a74d01ea593ebcb267592cbb.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8XtCLaUTYfQCW2RZWKXF/b54acd5f457aa932d06987fc7d6ae7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hiETPe-dOz7fT8Ow6Qk2/1694355aea7781d3b373ece1dddb73.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/FtxwMY1rilJsgIFDmK5v/a6a8da154f315810b85f0c0efa1f06bc.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 