REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yQD7Y3D44bbaXfdvZUCl/a400bdb50ce3f8da8580e810b583b2.jpeg)
Zdroj: Freepik
Rýchle mrkvové pyré
Skvelá fitnes príloha - mrkvové pyré s maslom a citrónovou šťavou. Výborne sa hodí k mäsu i rybe.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 6 ks mrkva
- 1 ks Cibuľa
- 6 pl maslo
- 1 kl mletej rasce
- mletá kurkuma
- soľ
- šťava z polovice citróna
- mleté čierne korenie
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 25 min.
1. Krok 
  Cibuľu a mrkvu očistíme a nakrájame na drobno.
2. Krok 
  Na panvici roztopíme maslo a orestujeme na ňom cibuľu. Po chvíli k nej pridáme mrkvu. Mrkvu opekáme na nízkom stupni a za stáleho miešania približne 10 minút. Ochutiť ju môžeme čiernym korením, rascou, kurkumou a soľou.
3. Krok 
  Panvicu zakryjeme a mrkvu udusíme do mäkka. Nezabudneme ju podliať troškou vody alebo zeleninovým vývarom.
4. Krok 
  Uvarenú mrkvu zmixujeme s citrónovou šťavou.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ZVY3qNgUlPs-02pVUOwT/d402e90fc61c1c1650c6cb6ca232d6.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cWJPFybVXHxH3nfyyTFX/8f17d92638cf07f278e87daf54ed2f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0dKREAW7FFWxKxtwhTjp/a0529ed95c53cbc7aaa59e71601311.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/vViqkTrMZCs1XdftKJ6u/a45e07be764214df5f88ecf0f59ada.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 