REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bxg3q7oNDQrYcCAzeGt3/8d310b189d51eab303f28c92a2ab92.jpeg)
Rizoto s červenou šošovicou
Rýchle a chutné jedlo vhodné na obed alebo večeru.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 1 Cibuľa
- 120 g červenej šošovice
- 100 g ryže
- 150 g lúpaných paradajok
- 100 ml ovseného krému smotany na varenie
- soľ
- kurkuma
- olivový olej priordei slovakia
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 35 min.
1. Krok 
  Na oleji si speníme cibuľu, pridáme ryžu a korenie a zalejeme vodou. Varíme do mäkka, vodu podľa potreby dolievame.
2. Krok 
  Červenú šošovicu si dáme do hrnca spolu s olejom a lúpanými paradajkami. Zalejeme vodou a varíme do mäkka.
3. Krok 
  Šošovicu pridáme k ryži, pridáme ovsený krém. Zamiešame a necháme prejsť varom.
4. Krok 
  Podľa potreby dokoreníme a odstavíme.
5. Krok 
  Posypeme pažítkou.
6. Krok 
  Dobrú chuť!














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hiETPe-dOz7fT8Ow6Qk2/1694355aea7781d3b373ece1dddb73.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jhMVTxkvVbpOtyuVoxJ4/3b8864bcbb6e1f30b755e687dde0fe.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/L3l7jKdXU5T3R01dxbLR/ec071380ac9d5bd767983c9430a016.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XY3TQXNNzCalampwR9MF/58b478193759ea675f38a8e38f1e70.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LNswOrkVtgEN6WvG-jxU/5ba044840f9b872818b365e0aeb036.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4KTUsDujnh-z116Q6M_D/0f5e5483cbe58e6360be01e9d652f4.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/asjdg9nalai_qkeqpKRJ/786c4dece9cda999d41ef30a609ca9.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 