Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,

Restovaná kuracia pečeň

30 min
8
REKLAMA

Restovaná kuracia pečeň má vysoký obsah živín ako železo, vitamíny A, B a K. Obsahuje tiež selén, zinok, meď a fosfor.

30 min
8
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 800 g kuracia pečeň Pridané do
  • 4 pl olivového oleja Pridané do
  • 2 ks veľká cibuľa Pridané do
  • 5 ks strúčikov cesnaku Pridané do
  • mletá červená paprika Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • sušený majorán Pridané do
  • soľ Pridané do
  • solamyl Pridané do
  • voda Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Pečeň umyjeme, osušíme a odblaníme. Následne ju nakrájame na menšie kúsky.

2. Krok

Cibuľu nakrájame nadrobno a na panvici orestujeme do sklovita. Potom pridáme pečeň a posypeme mletou červenou paprikou a korením. Solíme až nakoniec. Pečeň opečieme, aby sa zatiahla. Prikryjeme ju a dusíme približne 5 minút.

3. Krok

Panvicu odkryjeme, pridáme roztlačený cesnak a sušený majorán. V prípade potreby podlejeme trochou vody a zahustíme solamylom. Restujeme do zmäknutia približne 20 minút.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

571 receptov

Obed

1324 receptov

Lacné jedlá

695 receptov

Kuracie mäso

223 receptov

Raňajky

480 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

961 receptov

Večera

1145 receptov