REKLAMA

Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,

Restovaná kuracia pečeň

Restovaná kuracia pečeň má vysoký obsah živín ako železo, vitamíny A, B a K. Obsahuje tiež selén, zinok, meď a fosfor.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 800 g kuracia pečeň Pridané do
  • 4 pl olivového oleja Pridané do
  • 2 ks veľká cibuľa Pridané do
  • 5 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • mletá červená paprika Pridané do
  • drvená rasca Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • sušený majorán Pridané do
  • soľ Pridané do
  • zemiakový škrob Pridané do
  • voda Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Pečeň umyjeme, osušíme a odblaníme. Následne ju nakrájame na menšie kúsky.

2. Krok

Cibuľu nakrájame nadrobno a na panvici orestujeme do sklovita. Potom pridáme pečeň a posypeme mletou červenou paprikou a korením. Solíme až nakoniec. Pečeň opečieme, aby sa zatiahla. Prikryjeme ju a dusíme približne 5 minút.

3. Krok

Panvicu odkryjeme, pridáme roztlačený cesnak a sušený majorán. V prípade potreby podlejeme trochou vody a zahustíme solamylom. Restujeme do zmäknutia približne 20 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1410 receptov

Obed

4483 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov