REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/p6MC_tIgSznwQcF8n7DD/6d92ac475c6e5580c7eaa74c1f3afa.jpeg)
Pražma v alobale
Zdravý rýchly obed
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 ks pražma ryba
- 1 ks citrón
- olivový olej
- rozmarín
- soľ
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
Ryby očistíme a dobre umyjeme. Z každej strany ich trocha narežeme. Ryby položíme na alobal a osolíme z oboch strán aj zvnútra. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme plátky citróna a pár vetvičiek rozmarínu. Zabalíme do alobalu a dáme na plechu piecť asi 25 minút. Samozrejme to závisí, aké veľké rybky máte. Podávame so šalátom alebo grilovanou zeleninou.