REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OMUlz7_drXhJt1zypX4Z/71f5deb1f4b0b889312cd060cef4c1.jpeg)
Pravý domáci vaječňý koňak
Naozaj hustý vaječný koňak.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 2 plechovky salka
- 1 mandľový puding
- 1⁄2 l mlieka
- 1⁄2 l rum
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Ako prvé si dáme variť jednu plechovku salka aby sme mali karamelové.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OMUlz7_drXhJt1zypX4Z/07f243d8b7683291b4103956907346.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Uvaríme si puding s mlieka a pudingového prášku (môžeme použiť aj vanilkový). Puding necukrujeme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OMUlz7_drXhJt1zypX4Z/77d7ba1e6d438ce2e732c8913279f4.png)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Do vlažného pudingu primiešame salko, normálne aj karamelové. Poriadne premiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OMUlz7_drXhJt1zypX4Z/33146b4ef9339651adcc31aecb53ac.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Na záíver do zmesi prilejeme rum a všetko ponorným mixérom vyšľaháme. Tak aby sme tam nemali hrudky. nalejeme do flaše a uzatvoríme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OMUlz7_drXhJt1zypX4Z/c61a3f6f86a9be7747777194964a9f.jpeg)
Zdroj: Youtube