Zdroj: FB - Slovenské jedlá a iné dobroty starých materí

Poctivá domáca huspenina

REKLAMA

Najlepšia huspenina sa tradične robí pri zabíjačke ale recept ako si ju bežne pripraviť doma je jednoduchý.

  • 300Minút
  • 14Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
14
  • 2 bravčové kolená Pridané do
  • 4 bravčové nohy Pridané do
  • 300 g bravčová koža Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • hlávka cesnaku Pridané do
  • majoránka Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Kolená, nožičky, kožu dáme do väčšieho hrnca variť. Všetko musíme variť minimálne 4 hodiny poprípade aj viac. Ke´d je už mäso úplne rozpadnuté všetko povyberáme.

2. Krok

Mäso si oberieme, kožky si nakrájame na menšie kúsky. Vývar si precedíme do hrnca. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Pridáme prelisovaný cesnak a majoránku.

3. Krok

Do malých misiek si na dno dáme mäso a kožu a zalievame ochuteným vývarom. Dáme na chladné miesto stuhnúť do druhého dňa.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia silvestrovská kapustnica

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý segedínsky guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšie pečené údené koleno - recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepší bravčový kotlíkový guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia silvestrovská kapustnica

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Karé na bylinkách + hráškové pyré

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý segedínsky guláš

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

789 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

676 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Poctivá domáca huspenina

Najlepšia huspenina sa tradične robí pri zabíjačke ale recept ako si ju bežne pripraviť doma je jednoduchý.

300
Minút
14
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Kolená, nožičky, kožu dáme do väčšieho hrnca variť. Všetko musíme variť minimálne 4 hodiny poprípade aj viac. Ke´d je už mäso úplne rozpadnuté všetko povyberáme.

2. Krok

Mäso si oberieme, kožky si nakrájame na menšie kúsky. Vývar si precedíme do hrnca. Osolíme a okoreníme podľa chuti. Pridáme prelisovaný cesnak a majoránku.

3. Krok

Do malých misiek si na dno dáme mäso a kožu a zalievame ochuteným vývarom. Dáme na chladné miesto stuhnúť do druhého dňa.

Ingrediencie
2
bravčové kolená
4
bravčové nohy
300 g
bravčová koža
mleté čierne korenie
soľ
hlávka
cesnaku
majoránka