REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/id5-0AEM1aQvCRmpWNj9/72b99140afd9c37a1746af3ce9440a.jpeg)
Zdroj: ivanmateev from Getty Images Signature
Pečený pstruh s cesnakom
Perfektný pečený pstruh na masle s cesnakom, ktorý sa hodí na všednú večeru alebo na rýchly obed cez víkend.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 2 ks pstruhy
- 6 strúčikov cesnaku
- 50 gramov maslo
- soľ
- petržlenová vňať
- citrón
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
55 min.
1. Krok
Pstruhy očistime a osolíme.
2. Krok
Strúčiky cesnaku ošúpeme.
3. Krok
Pstruhy zvnútra a zvonka potrieme maslom a naplníme cesnakom.
4. Krok
Položíme na pekáč a vložíme do predhriatej rúry na 200 stupňov.
5. Krok
Pečieme ich približne 30 minút.
6. Krok
Hotové pstruhy pokvapkáme trochou citrónovej šťavy. Môžeme podávať s čerstvou zeleninou, opekanými zemiakmi alebo šalátom.