Nepečená roláda s hroznom

REKLAMA

Opäť niečo nepečené, u mňa sú tieto rolády už návykové 🤭. Sú rýchlo hotové a chutia výborne. Tentoraz s tvarohom, skyrom a hroznom.

  • 15Minút
  • 10Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10

Cesto

  • 150 celozrnné sušienky
  • ks banán
  • lyžice kakao

Plnka

  • 200 nízkotučný hrudkovitý tvaroh
  • 100 skyr
  • balíček vanilkový cukor
  • lyžička citrónová šťava
  • hrozno
REKLAMA

Postup

1. Krok

Sušienky rozdrvíme / dala som do sáčku a valčekom na cesto som rozdrvila. Mali by ostať aj menšie kúsky sušienok, netreba ich pomlieť ani rozdrviť celkom. Pridáme kakao a roztlačený banán. Banán pridajte podľa potreby, aby masa nebola suchá a nelámala sa.

2. Krok

Hotovú masu dáme na potravinársku fóliu / tiež prikryjeme potravinárskou fóliou / a vyvaľkáme obdĺžnik.

3. Krok

Tvaroh premiešame so skyrom, pridáme vanilkový cukor a citrónovú šťavu.

4. Krok

Cesto potrieme krémom. Dávala som po dĺžke, cca na polovicu cesta, nahrubo. Do plnky rozložíme hrozno, podľa chuti.

5. Krok

Stočíme do rolády a necháme zabalené v potravinárskej fólii. Dáme do chladničky stuhnúť.

6. Krok

Na hotovú roládu som dala troška rozpustenej bielej čokolády.

7. Krok

Dobrú chuť 🙂

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
a month ago

Boze, milujem toto jedlo!!!!