dní
hod.
min.

Nátierka z hlivy a šampiňónov na zapekanku

REKLAMA

Teplá večera hotová za pár minút. Na špaldových chlebíkoch, s čerstvou zeleninou chutila výborne.

  • 25Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • 250 hliva, šampiňóny
  • plátky Karička fit plátky
  • lyžice grécky biely jogurt
  • lyžica Low Carb majonéza
  • kávová lyžička horčica
  • petržlenová vňať
  • soľ
  • podľa chuti koreniny
REKLAMA

Postup

1. Krok

Hlivu, šampiňóny nakrájame na drobno. Opečieme, piekla som nasucho, bez oleja.

2. Krok

K opečeným hríbom pridáme na menšie kúsky nakrájaný syr, biely jogurt, majonézu, horčicu, petržlenovú vňať, osolíme, okoreníme.

3. Krok

Premiešame, natrieme na chlebíky a dáme zapiecť.

4. Krok

Dobrú chuť.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
4 months ago

Dobrý,osvedčený recept

Top kategórie