REKLAMA

Najlepší maďarský guľáš

Receptov na originálny maďarský guľáš je veľa. Za nás je ten pravý maďarský guľáš jemne štipľavý a krásne tmavý.

REKLAMA
Aké mäso na guláš je najlepšie? Poznáme správne pomery a kľúčové ingrediencie

Recept nájdeš v tomto článku

Aké mäso na guláš je najlepšie? Poznáme správne pomery a kľúčové ingrediencie

Ingrediencie

porcií
4
  • 1 kg hovädzie predné Pridané do
  • 112 pl bravčová masť Pridané do
  • 12 kg Cibuľa Pridané do
  • 1 kl mletej rasce Pridané do
  • 12 kl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 pl paradajkový pretlak Pridané do
  • 1 kl cesnakový prášok Pridané do
  • 4 kl mletá sladká paprika Pridané do
  • Štipka mletej pálivej papriky Pridané do
  • 1 feferónky šušené Pridané do
  • 1 l hovädzí vývar Pridané do
  • soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

90 min.
1. Krok

Pre úsporu času používame pri varení tlakový hrniec. V hrnci si rozpálime masť. Pridáme nasekanú cibuľu a začneme ju opekať naozaj do tmava. Cibuľa musí poriadne skaramelizovať, aby sme mali dobrý základ.

2. Krok

K hnedej cibuli pridáme na kocky nakrájané hovädzie mäso a opražíme. Keď sa mäso zatiahlo, pridáme všetky koreniny a osolíme. Pridáme paradajkový pretlak, premiešame a podlejeme vývarom.

3. Krok

Tlakový hrniec uzavrieme a dusíme asi 20 minút, aby nám mäso zmäklo. Ak sa nám zdá omáčka príliš riedka, zahustíme ju solamylom.

4. Krok

Najlepšie chutí maďarský guláš s knedľou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Mascarpone

343 receptov

Nátierky

330 receptov

Nápoje

314 receptov

Obed

4858 receptov

Cestoviny

547 receptov

Mäsité jedlá

2249 receptov

Raňajky

1486 receptov

Kuracie mäso

786 receptov