:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/LzxKBAkQgDIAGjQzNxBK/5151f09420711ba6604181da22ec74.jpeg)
Najlepší jednoduchý korpus na tortu
50 min
1
REKLAMA
Pečenie torty je vždy veľka výzva, tento jednoduchý korpus na tortu sa vždy podarí a skvele sa kombinuje z rôznymi chuťami.
50 min
1
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
3
- 5 ks vajec
- 40 g zemiakový škrob
- 165 g cukor krupica
- 130 g múka polohrubá
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Vajíčka izbovej teploty vymiešame s cukrom do peny. Mixérom mixujeme aspoň 10 minút na plný výkon. K vyšľahaným vajíčkami preosejeme múku a škrob. Premiešame už len zľahka stierkou.
2. Krok
Cesto vylejeme na papierom na pečenie vystlanú tortovú formu a pečieme vo vyhriatej rúre na 170 stupňov 40 minút.
Dakujem velmi pekne za tento super recept.:-)