REKLAMA
   
Mäsové guľky so špagetami
Jednoduchá príprava 🙂. Mäso môžete použiť akékoľvek, ktoré vám chutí. Takisto paradajkovú omáčku, či už kúpenú, domácu, ochutenú či neochutenú... Každý podľa svojej chuti.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
3
 - 500 g mäso
 - 50 g jemné ovsené vločky
 - 400 ml paradajková omáčka
 - semolinové špagety
 - olivový olej
 - soľ
 - korenie
 - bylinky
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 60 min.
1. Krok 
  Mäso pomelieme. Pridáme ovsené vločky, osolíme, okoreníme. Necháme "oddychovať" 15 min.
2. Krok 
  Tvarujeme menšie guľky. Na troške oleja ich opekáme asi 10 minút.
3. Krok 
  Paradajkovú 🍅 omáčku podľa potreby dochutíme a zalejeme mäso. Za občasného miešania varíme, pokiaľ nebude mäso mäkké. Ak by bola omáčka hustá, pridáme troška vody.
4. Krok 
  Špagety 🍝 uvaríme. K hotovým mäsovým guľkám pridáme špagety a premiešame.
5. Krok 
  Dobrú chuť 🙂