Malinová torta so smotanovo - šľahačkovým krémom

Malinová torta so smotanovo - šľahačkovým krémom

REKLAMA

Piekla som viac druhov zákuskov, ostal mi jeden plát korpusu. Po inventúre v chladničke vznikla táto torta 🤭.

  • 60Minút
  • 12Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

počet porcií 12

Suroviny

  • plát korpus

Malinové želé

  • čerstvé maliny
  • 1.5 balíčka agaru
  • xylitol
  • 0.8 voda / malinová šťava / sirup + voda

Smotanovo - šľahačkový krém

  • 300 kyslá smotana
  • 400 ml smotana na šľahanie
  • balenia stužovač šľahačky
  • balenia vanilkový cukor
REKLAMA

Postup

1. Krok

Kraje korpusu som orezala pomocou formy, ktorú som na celú tortu použila / odopínaciu, bez dna. Priemer cca 20cm.

2. Krok

Agar pripravíme podľa návodu na balení: s vodou, malinovou šťavou, vodou a sirupom - podľa chuti. Dosladíme, použila som xylitol. Za občasného miešania necháme vychladnúť.

3. Krok

Korpus dáme do formy, na korpus rozložíme maliny. Zalejeme vychladnutým agarom a dáme do chladničky stuhnúť. Keď je želé stuhnuté, formu dáme dole.

4. Krok

Smotanu na šľahanie vyšľaháme so stužovačom a vanilkovým cukrom. Primiešame kyslú smotanu.

5. Krok

Na stuhnuté želé a boky torty rozotrieme smotanový krém.

6. Krok

Dáme do chladničky stuhnúť.

7. Krok

Dobrú chuť 🙂.

Hodnotenia (1)

5.0
2 months ago

Vybooooorneee....=D

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie