REKLAMA

Malinová torta so smotanovo - šľahačkovým krémom

Piekla som viac druhov zákuskov, ostal mi jeden plát korpusu. Po inventúre v chladničke vznikla táto torta 🤭.

REKLAMA
Ako vyšľahať šľahačku? Chce to správny postup a niekoľko dobrých tipov

Recept nájdeš v tomto článku

Ako vyšľahať šľahačku? Chce to správny postup a niekoľko dobrých tipov

Ingrediencie

porcií
12

Suroviny

  • 1 plát korpus Pridané do

Malinové želé

  • čerstvé maliny Pridané do
  • 112 balíčka agaru Pridané do
  • xylitol Pridané do
  • 0.8 l malinový sirup Pridané do

Smotanovo - šľahačkový krém

  • 300 g kyslá smotana Pridané do
  • 400 ml šľahačka Pridané do
  • 2 balenia stužovač šľahačky Pridané do
  • 2 balenia vanilkový cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Kraje korpusu som orezala pomocou formy, ktorú som na celú tortu použila / odopínaciu, bez dna. Priemer cca 20cm.

2. Krok

Agar pripravíme podľa návodu na balení: s vodou, malinovou šťavou, vodou a sirupom - podľa chuti. Dosladíme, použila som xylitol. Za občasného miešania necháme vychladnúť.

3. Krok

Korpus dáme do formy, na korpus rozložíme maliny. Zalejeme vychladnutým agarom a dáme do chladničky stuhnúť. Keď je želé stuhnuté, formu dáme dole.

4. Krok

Smotanu na šľahanie vyšľaháme so stužovačom a vanilkovým cukrom. Primiešame kyslú smotanu.

5. Krok

Na stuhnuté želé a boky torty rozotrieme smotanový krém.

6. Krok

Dáme do chladničky stuhnúť.

7. Krok

Dobrú chuť 🙂.

Komentáre (1)

Lea 5. 6. 2021

Vybooooorneee....=D

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov