REKLAMA

Malinová torta so smotanovo - šľahačkovým krémom

Piekla som viac druhov zákuskov, ostal mi jeden plát korpusu. Po inventúre v chladničke vznikla táto torta 🤭.

REKLAMA
Ako vyšľahať šľahačku? Chce to správny postup a niekoľko dobrých tipov

Recept nájdeš v tomto článku

Ako vyšľahať šľahačku? Chce to správny postup a niekoľko dobrých tipov

Ingrediencie

porcií
12

Suroviny

  • 1 plát korpus Pridané do

Malinové želé

  • čerstvé maliny Pridané do
  • 112 balíčka agaru Pridané do
  • xylitol Pridané do
  • 0.8 l malinový sirup Pridané do

Smotanovo - šľahačkový krém

  • 300 g kyslá smotana Pridané do
  • 400 ml šľahačka Pridané do
  • 2 balenia stužovač šľahačky Pridané do
  • 2 balenia vanilkový cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Kraje korpusu som orezala pomocou formy, ktorú som na celú tortu použila / odopínaciu, bez dna. Priemer cca 20cm.

2. Krok

Agar pripravíme podľa návodu na balení: s vodou, malinovou šťavou, vodou a sirupom - podľa chuti. Dosladíme, použila som xylitol. Za občasného miešania necháme vychladnúť.

3. Krok

Korpus dáme do formy, na korpus rozložíme maliny. Zalejeme vychladnutým agarom a dáme do chladničky stuhnúť. Keď je želé stuhnuté, formu dáme dole.

4. Krok

Smotanu na šľahanie vyšľaháme so stužovačom a vanilkovým cukrom. Primiešame kyslú smotanu.

5. Krok

Na stuhnuté želé a boky torty rozotrieme smotanový krém.

6. Krok

Dáme do chladničky stuhnúť.

7. Krok

Dobrú chuť 🙂.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4607 receptov

Mäsité jedlá

2175 receptov

Večera

4307 receptov

Raňajky

1352 receptov

Zaváranie

145 receptov

Lacné jedlá

1440 receptov

Cestoviny

519 receptov