REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/hbiJ0S5XYlfRmDrsrNpo/e5581fb58b4fab299d100c5593bed285.jpeg)
"Loďky " z lístkového cesta
Opäť niečo rýchle. Asi každému sa stane, že má chuť na teplú večeru, ale času na prípravu je málo... Alebo len jednoducho sa nám nechce... A nakoniec je z toho chlebík s nátierkou. Loďky máte hotové za asi 20 minút. Chutia ako pizza.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 balenie lístkové cesto
- tatarská omáčka
- údená šunka tenké plátky
- sterilizované šampiňóny
- plátkový syr
- strúhaný syr
- Červené zlato
- mleté farebné korenie
- 1 vajíčko na potretie

REKLAMA
Postup
20 min
1. Krok
Lístkové cesto rozkrojíme na 2 časti.
2. Krok
Každú časť potrieme tatárskou omáčkou / okraje vynecháme, cca 1 cm.
3. Krok
Na každú časť dáme šunku, plátkový syr, šampiňóny.
4. Krok
Voľné okraje zahneme smerom dovnútra. Okraje aj vrch / šampiňóny / som potrela Červeným zlatom.
5. Krok
Cesto potrieme rozšľahaným vajíčkom.
6. Krok
Posypeme strúhaným syrom, na vrch som namlela farebné korenie.
7. Krok
Dáme zapiecť.
8. Krok
Dobrú chuť.
Pekne spracované, rovno si to ukladám