REKLAMA
![Kysnuté lievance Kysnuté lievance](https://eu.tastescdn.net/thumbor/dKF3Tz910FA7GWRYcgcCm3ISKrc=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/tKMAUO4rGWu7SQG1lFU6/754e0e5b690b58cd31da014428e9b6.jpeg)
Kysnuté lievance
Jemné a nadýchané zároveň
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 5 g čerstvé droždie
- 100 g hladká múka
- 150 ml mlieko
- 1⁄2 lyžička kokosový cukor
- 1⁄2 čajová lyžička škorica
- džem
- ovocie
- podľa chuti jogurt
Odporúčané produkty
![Rajo mlieko 3,5%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/csRThabHSXH5kkbgbffmAo9yS80=/195x195/sk/partner/486b455c36c18a8e5b4351ebea16a0.png)
Rajo mlieko 3,5%
![Rajo maslo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/xpA51y6kFKEFUU2jEUXHfpEDGDU=/195x195/sk/partner/1a270f76916fd1c75bbe8e266e04fc.png)
Rajo maslo
![Rajo smotana na šľahanie 33%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/XGXBvvwqeRvL2Nn2acjocp7pFug=/195x195/sk/partner/32b7ccffb3c688daa41bfc818d3f9a.png)
Rajo smotana na šľahanie 33%
![Rajo tvaroh jemný hrudkovitý](https://eu.tastescdn.net/thumbor/pbaJwHscfmja_yZR_ELr-mRpHF0=/195x195/sk/partner/2079de103518f1d658204b4b2d71b7.png)
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Do vlažného mlieka si rozdrobíme droždie a pridáme cukor. Dôkladne premiešame a necháme odstať 15 minút.
2. Krok
Ďalej pridáme múku a škoricu.
3. Krok
Dôkladne premiešame. Cesto je trošku riedšie ako klasické lievancové.
4. Krok
Panvicu si potrieme kokosovým olejom alebo ghee maslom a opekáme z oboch strán.
5. Krok
Ja som podávala lievance s ovocím a marhuľovým džemom.
6. Krok
Dobrú chuť!