REKLAMA

Kuracie soté s broskyňou

Jemné kuracie soté s broskyňou je jednoduché jedlo ideálne pre každodenné varenie. Môžete ho podávať s ryžou alebo cestovinami.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 500 g kuracie prsia Pridané do
  • 2 ks broskyne Pridané do
  • 1 ks Cibuľa Pridané do
  • 2 strúčiky cesnak Pridané do
  • 100 ml broskyňová šťava Pridané do
  • 1 čajová lyžička rastlinný olej Pridané do
  • 1 čajová lyžička soľ Pridané do
  • 1 čajová lyžička mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Nakrájajte kuracie prsia na menšie kúsky a osoľte ich.

2. Krok

Na panvici rozpáľte olej a pridajte kuracie mäso. Opečte ho dozlatista.

3. Krok

Pridajte nakrájanú cibuľu a cesnak a restujte, kým cibuľa nebude sklovitá.

4. Krok

Pridajte na kocky nakrájané broskyne a prelejte to broskyňovou šťavou. Varíme ďalších 10 minút.

5. Krok

Ochutnajte a podľa potreby pridajte soľ a korenie.

6. Krok

Podávajte teplé s ryžou alebo cestovinami.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4991 receptov

Mäsité jedlá

2297 receptov

Dezert

3863 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Slovenská

1072 receptov

Lacné jedlá

1560 receptov

Rýchle jedlá

4260 receptov

Večera

4708 receptov