REKLAMA
Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu

Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu

Ďalšie úžasne chutné "jednopekáčové" jedlo, ktoré vám zaberie len pár minút času. Z pár jednoduchých surovín vykúzlite fantastické jedlo pre celú rodinku a to celkom bez námahy🙂

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • podľa potreby krídla kuracie (alebo iná kuracia časť) Pridané do
  • 7 ks zemiak Pridané do
  • 1 zväzok velký vňať petržlenová Pridané do
  • 50 ml olej Pridané do
  • 80 g maslo Pridané do
  • podľa chuti soľ Pridané do
REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Očistené zemiaky pokrájame na hrubšie kolieska, pridáme k nim nadrobno pokrájanú petržlenovú vňať, olej a soľ podľa chuti. Dobre premiešame a vysypeme na pekáč. Medzi zemiaky poukladáme osolené mäso, navrch dáme kde-tu kúsky masla a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 190 °C na cca 60 minút.

2. Krok

Jedlo je úžasne chutné, suroviny si navzájom dodali skvelú príchuť. No najmä výbornú chuť tam robí tá vňať👌 Mäsko je mäkučké a zvrchu pekne opečené ako aj zemiaky. Vrelo odporúčam toto super jednoduché jedlo, ktoré vám fakt zaberie len pár minút času!!! Prajem dobrú chuť!

Kuracie mäso so zemiakmi na petržlenovej vňati z jedného plechu - krok prípravy 1
3. Krok

Ďalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube.

Komentáre (1)

Jaroslava 13. 7. 2022

poznám to. je to veľmi dobré.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov