REKLAMA
Jahodové brownie s tvarohom
Kombinácie jahôd a tvarohu je skvelá a osviežujúca kombinácia do teplých letných dní.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
Korpus
- 5 vajíčok
- 120 g cukru
- 175 g polohrubá múka
- 180 g maslo
- 75 g kakao
Krém
- 500 g tvaroh jemný
- 2 čl vanilková pasta
- 1 vajíčko
- 2 pl zlatý klas prášok
- čerstvé jahody
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
1. Krok
V miske si vymiešame vajcia s cukrom. Pridáme rozpustené maslo, múku zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva. Polovicu cesta vylejeme na plech(24x24cm) vystlaný papierom na pečenie.
2. Krok
V druhej mise si spolu vymiešame všetky suroviny na krém. Tvarohový krém vylejeme na kakaový korpus. Na vrch krému uložíme nakrájané jahody. Na vrch celého koláčika dáme druhú polovicu kakaového cesta, ktoré nanesieme pomocou lyžičky a vytvoríme kopčeky. Hotový koláč pečieme na 190°C/45-50 minút.