REKLAMA
   
Jahodové brownie s tvarohom
Kombinácie jahôd a tvarohu je skvelá a osviežujúca kombinácia do teplých letných dní.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
10
 Korpus
- 5 vajíčok
 - 120 g cukru
 - 175 g polohrubá múka
 - 180 g maslo
 - 75 g kakao
 
Krém
- 500 g tvaroh jemný
 - 2 čl vanilková pasta
 - 1 vajíčko
 - 2 pl zlatý klas prášok
 - čerstvé jahody
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 20 min.
1. Krok 
  V miske si vymiešame vajcia s cukrom. Pridáme rozpustené maslo, múku zmiešanú s kakaom a práškom do pečiva. Polovicu cesta vylejeme na plech(24x24cm) vystlaný papierom na pečenie.
2. Krok 
  V druhej mise si spolu vymiešame všetky suroviny na krém. Tvarohový krém vylejeme na kakaový korpus. Na vrch krému uložíme nakrájané jahody. Na vrch celého koláčika dáme druhú polovicu kakaového cesta, ktoré nanesieme pomocou lyžičky a vytvoríme kopčeky. Hotový koláč pečieme na 190°C/45-50 minút.