dní
hod.
min.

Jahodová bublanina

REKLAMA
  • 60Minút
  • 15Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
15
  • hrnček kryštálový cukor
  • ks vajíčka
  • hrnčeky polohrubá múka
  • 0.5 hrnčeka slnečnicový olej
  • hrnček mlieko
  • balíček kypriaci prášok do pečiva
  • balíček vanilkový cukor
  • jahody
REKLAMA

Postup

1. Krok

V miske si poriadne vyšľaháme vajíčka s kryštálovým cukrom do žltej peny.

2. Krok

K vajíčkovej zmesi postupne za stáleho miešania prilievame mlieko a olej.

3. Krok

Múku si preosejeme s celým balíčkom kypriaceho prášku a po 3 častiach prisypeme do zmesi. Pridáme aj vanilkový cukor. Pozor už nešľaháme, ale len jemne premiešame múku do zmesi.

4. Krok

Cesto vylejeme na hlboký plech vystlaný papierom na pečenie a pokladáme prekrojené jahody. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Ja pečiem na 180 stupňov 35 minút. Upečenú bábovku posypeme práškovým cukrom.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
3 months ago

Robím to presne ako ty - je to výborné jedlo .

Top kategórie