Hrnčekový perník

REKLAMA

Najchutnejší, najjemnejší perník na svete.

  • 40Minút
  • 15Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
15

Cesto

  • 2 hrnčeky polohrubá múka Pridané do
  • 1 hrnček kryštálový cukor Pridané do
  • 1 hrnček mlieko Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do
  • 1 ks kypriaci prášok Pridané do
  • 1 čajová lyžička prášok do perníka Pridané do
  • 1 polievková lyžica kakao Pridané do
  • 100 ml slnečnicový olej Pridané do

Plnka

  • 200 g ríbezľový džem Pridané do

Poleva

  • 200 g čokoláda na varenie Pridané do
  • 50 g maslo Pridané do
  • 1 polievková lyžica mlieko Pridané do
  • 1 čajová lyžička slnečnicový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: Všetky suroviny spolu zmiešame. Cesto vylejeme na plech a pečieme cca 25 minút na 180 stupňov.

2. Krok

Ešte teplý koláč potrieme ríbezľovým džemom.

3. Krok

Do hrnca vložíme maslo, ktoré rozpustíme. Pridáme na kúsky nalámanú čokoládu, mlieko a olej.

4. Krok

Keď sa čokoláda rozpustí, nalejeme ju na koláč a rozotrieme do všetkých strán.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Perník podávame ku kávičke ako dezert.

6. Krok

"Spomaľ a vychutnaj si tento sladký moment."

Komentáre (1)

Jarmila 18. 6. 2021

uzasne moje oblubene

Podobné recepty

Hrnčeková broskyňová bublanina
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Hrnčeková cuketová bábovka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3

Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3
Koláč lenivej gazdinky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč lenivej gazdinky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Hrnčekový cuketový koláč s makom
Recept od prémiového používateľa
Šťavnatý a nadýchaný hrnčekový perník
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatý a nadýchaný hrnčekový perník

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchly hrnčekový marhuľový koláč
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

Hrnčeková broskyňová bublanina
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Hrnčeková cuketová bábovka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3

Úžasný krémový tvarohový koláčik s lekvárom a čokopolevou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 3
Koláč lenivej gazdinky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč lenivej gazdinky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Hrnčekový cuketový koláč s makom
Recept od prémiového používateľa
Šťavnatý a nadýchaný hrnčekový perník
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatý a nadýchaný hrnčekový perník

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchly hrnčekový marhuľový koláč
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Obed

1156 receptov

Mäsité jedlá

479 receptov

Kuracie mäso

196 receptov

Lacné jedlá

638 receptov

Raňajky

432 receptov

Večera

999 receptov

Dezert

863 receptov

Pečivo

133 receptov
Recipe author image Cooking_with_Moni

Hrnčekový perník

Najchutnejší, najjemnejší perník na svete.

40
Minút
15
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

POSTUP: Všetky suroviny spolu zmiešame. Cesto vylejeme na plech a pečieme cca 25 minút na 180 stupňov.

2. Krok

Ešte teplý koláč potrieme ríbezľovým džemom.

3. Krok

Do hrnca vložíme maslo, ktoré rozpustíme. Pridáme na kúsky nalámanú čokoládu, mlieko a olej.

4. Krok

Keď sa čokoláda rozpustí, nalejeme ju na koláč a rozotrieme do všetkých strán.

5. Krok

SERVÍROVANIE: Perník podávame ku kávičke ako dezert.

6. Krok

"Spomaľ a vychutnaj si tento sladký moment."

Ingrediencie
Cesto
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
kryštálový cukor
1 hrnček
mlieko
1 ks
vajce
1 ks
kypriaci prášok
1 čajová lyžička
prášok do perníka
1 polievková lyžica
kakao
100 ml
slnečnicový olej
Plnka
200 g
ríbezľový džem
Poleva
200 g
čokoláda na varenie
50 g
maslo
1 polievková lyžica
mlieko
1 čajová lyžička
slnečnicový olej