REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/13RAok9cunH0IDJwypEu/e52af336e1ca69454829cea7e101691e.jpeg)
Hrnčekový makový koláč
Rýchly recept na každý deň
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
10
- 2 hrnčeky polohrubá múka
- 1 hrnček kryštálový cukor
- 1 hrnček mlieka
- 1 hrnček maku
- 1⁄2 hrnček olej
- 1 bal kypriaci prášok
- 3 kus vajce
- čokoláda alebo Nutela
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Pripravíme si suroviny.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/13RAok9cunH0IDJwypEu/b0f4df84c3d354ed0f8a843c9da8494b.jpeg)
2. Krok
Všetky suroviny okrem čokolády spolu zmiešame.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/13RAok9cunH0IDJwypEu/4322e7eaecf5692269e922bdfdacb05f.jpeg)
3. Krok
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Dáme piecť na 20 minút na 180°C.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/13RAok9cunH0IDJwypEu/f5feaeb29778816f18b2357fe3679e25.jpeg)
4. Krok
Upečený koláč nakrájame a pred podávaním ozdobíme čokoládou alebo Nutellou.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/13RAok9cunH0IDJwypEu/f832ebb9e55365ac79222c291679c1ee.jpeg)