Hokkaido krémové rizoto

FOTORECEPT Hokkaido krémové rizoto

REKLAMA
  • 30Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 1 stredná tekvica hokkaido Pridané do
  • 300 g ryže Pridané do
  • 1 menšia cibuľa Pridané do
  • 1 pl olivový olej Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 12 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl tymián Pridané do
  • 1 čl sušený cesnak Pridané do
  • 1 pl kvalitného masla Pridané do
  • parmezán Pridané do
REKLAMA

Postup

Tekvicu umyjeme, lyžicou vyberieme jadierka, nakrájame na menšie kúsky a nastrúhame na jemno. Na olivovom oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme prepláchnutú ryžu, pridáme soľ, korenie, tymian a chvíľku opekáme. Po chvíli zalejeme vriacou vodou kúsok nad ryžu a počas varenia priebežne dolievame. Ryžu varíme do polomäkka. 10 minút pred koncom pridáme nastrúhanú tekvicu a cesnak a varíme do mäkka. Odstavíme z ohňa, pridáme lyžicu masla, 2 lyžice strúhaného parmezánu, premiešame a necháme chvíľu zakryté postáť. Pri servírovaní posypeme vrch rizota parmezánom a ozdobíme čerstvou bazalkou alebo petržlenovou vňaťou.

Hokkaido krémové rizoto - krok prípravy 1

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (2)

5.0

Vyzerá to veľmi chutne a jednoducho

Vyskúšané .... a super

Podobné recepty

Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cuketové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cuketové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Hubové rizoto z karfiolu
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hubové rizoto z karfiolu

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s kuracím mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové rizoto so špenátom a šampiňónmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Cuketové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cuketové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Hubové rizoto z karfiolu
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hubové rizoto z karfiolu

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s kuracím mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image LENKAILNYTSKA

Hokkaido krémové rizoto

30
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup

Tekvicu umyjeme, lyžicou vyberieme jadierka, nakrájame na menšie kúsky a nastrúhame na jemno. Na olivovom oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme prepláchnutú ryžu, pridáme soľ, korenie, tymian a chvíľku opekáme. Po chvíli zalejeme vriacou vodou kúsok nad ryžu a počas varenia priebežne dolievame. Ryžu varíme do polomäkka. 10 minút pred koncom pridáme nastrúhanú tekvicu a cesnak a varíme do mäkka. Odstavíme z ohňa, pridáme lyžicu masla, 2 lyžice strúhaného parmezánu, premiešame a necháme chvíľu zakryté postáť. Pri servírovaní posypeme vrch rizota parmezánom a ozdobíme čerstvou bazalkou alebo petržlenovou vňaťou.

Ingrediencie
1 stredná
tekvica hokkaido
300 g
ryže
1 menšia
cibuľa
1 pl
olivový olej
1 čl
soľ
12 čl
mleté čierne korenie
1 čl
tymián
1 čl
sušený cesnak
1 pl
kvalitného masla
parmezán