REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/rJP6emxlXJGu0g5XHe6x/336fa98b4d7ebbe999372f15d45fbc.jpeg)
Gnocchi s parmezanom
Gnocchi s parmezanom
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- 1 balenie gnocchi
- olej
- soľ cesnakové korenie
- Sušený petržlen
- 60 g parmezán
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
15 min.
1. Krok
Gnocchi najprv uvaríme v osolenej vode a necháme ich vychladnúť.
2. Krok
Vychladnuté opražíme do zlatista v horúcom oleji. Vyberieme z oleja a dodáme trochu cesnakového korenia, osolíme, posypeme sušeným petržlenom a parmezánom.
3. Krok
Všetko spolu dobre premiešame a podávme.