REKLAMA
![Fit oreo cheesecake Fit oreo cheesecake](https://eu.tastescdn.net/thumbor/kwOTLpgdtTm7brLpffT1QXtV7nY=/1050x1050/filters:quality(65):brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/9rSpgvWNjJ8DiQ08-LHM/b092e2d0e6a0466315492fe6c345bb15.jpeg)
Fit oreo cheesecake
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
Korpus
- 4 Balíky oreo sušienky bez plnky
- 100 ml maslo rozpustené
Plnka
- 500 g tvaroh jemný
- 250 g odtučnený jemný tvaroh vo vaničke
- 0.3 HR xylitolu sladidlo
- plnka biela časť z orea
- vanilkový pudingový prášok
- 200 ml mlieka
Čokoládová poleva
- 70 g horkej čokolády
- 100 ml kokosové mlieko
- podľa chuti hnedý cukor
Odporúčané produkty
![Rajo mlieko 3,5%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/csRThabHSXH5kkbgbffmAo9yS80=/195x195/sk/partner/486b455c36c18a8e5b4351ebea16a0.png)
Rajo mlieko 3,5%
![Rajo maslo](https://eu.tastescdn.net/thumbor/xpA51y6kFKEFUU2jEUXHfpEDGDU=/195x195/sk/partner/1a270f76916fd1c75bbe8e266e04fc.png)
Rajo maslo
![Rajo smotana na šľahanie 33%](https://eu.tastescdn.net/thumbor/XGXBvvwqeRvL2Nn2acjocp7pFug=/195x195/sk/partner/32b7ccffb3c688daa41bfc818d3f9a.png)
Rajo smotana na šľahanie 33%
![Rajo tvaroh jemný hrudkovitý](https://eu.tastescdn.net/thumbor/pbaJwHscfmja_yZR_ELr-mRpHF0=/195x195/sk/partner/2079de103518f1d658204b4b2d71b7.png)
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
80 min.
1. Krok
Oddelené oreo si rozdrvíme v sačku, alebo v mixéri. Presypeme ich do misky, pridáme roztopené maslo a premiešame. Na 27cm formu vysypeme korpus a pritlačíme na dno, dáme zapiecť do predhriatej rúry na 10-15 minút. Medzitým si zmiešame tvarohy, sladidlo a plnku z orea. Puding si pripravíme v 200ml mlieku a pridáme do zmesi. Poriadne premiešame a vylejeme na predupečený korpus. Dáme do rúry na 175° na 45 minút. Keď sa cheesecake upečie tak si pripravíme vo vodnom kúpeli kokosové mlieko s horkou čokoládou a trstinovým cukrom. Túto spojenú polevu vylejeme na teplý cheesecake rozotrieme a dáme stuhnúť do chladničky na pár hodín alebo na noc. Na ozdobu môžme použiť oreo sušienky.
2. Krok
Dobrú chuť!
nedalo mi to nevyskúšať..... klobuk dole pred autorom