REKLAMA

Zdroj: suriya007 via iStockPhotos

Farmársky rezeň na babičkin spôsob

Tento recept mám od svojej milovanej babičky, ktorá ako skúsená kuchárka vždy pripravovala čarovné jedlá vo svojej malej kuchyni. Výrazná chuť a chrumkavá pečienka z BauernSchnitzel robia toto jedlo mojím najobľúbenejším. A najlepšie na ňom je, že je také jednoduché na prípravu, že bude mať úplný úspech aj vo vašej kuchyni.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 4 Bravčový rezeň Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
  • 1 vajce Pridané do
  • 100 g Drobky Pridané do
  • 100 g múka Pridané do
  • 200 g huby Pridané do
  • 1 veľké Cibuľa Pridané do
  • 200 g slanina Pridané do
  • 4 zemiaky Pridané do
  • 100 ml Krém Pridané do
  • 2 PL Repkový olej na vyprážanie Pridané do
  • 1 zväzok petržlen Pridané do
REKLAMA

Postup

30 min.
1. Krok

Prípravu farmárskych rezňov začnite naklepaním rezňov. Uistite sa, že sú rovnomerne tenké, aby sa zabezpečil rovnomerný čas pečenia. Rezne osolíme a okoreníme.

2. Krok

V miske rozšľahajte vajce a pripravte si ďalšiu misku so strúhankou. Rezne najprv namočte do vajíčka a potom do strúhanky. Dbajte na to, aby boli kotlety úplne pokryté strúhankou.

3. Krok

Na panvici rozohrejte repkový olej a opečte na ňom rezne dozlatista. Zvyčajne to trvá asi 4 minúty z každej strany. Aby sa nepripálili, udržiavajte teplotu na stredne vysokej úrovni.

4. Krok

Kým sa rezeň smaží, nakrájajte zemiaky, cibuľu, huby a slaninu na malé kocky. Spoločne ich smažte na inej panvici, kým nie sú chrumkavé. Potom pridajte smotanu a nechajte zmes dusiť, kým nezíska krémovú konzistenciu.

5. Krok

Nakoniec položte eskalopy na taniere, na vrch rozotrite zmes slaniny, húb a smotany a ozdobte petržlenovou vňaťou.

6. Krok

A čo je najdôležitejšie, vychutnajte si svoj Bauernschnitzel s úsmevom a podeľte sa oň s ľuďmi, ktorých máte radi!

Podobné recepty

Výdatná westernová panvica s kuracím mäsom a slaninou

"Západná panvica" je u nás doma často obľúbená, najmä cez víkendy, keď máme na varenie trochu viac času. Zmes šťavnatého mäsa, chrumkavej zeleniny a štipľavého korenia úžasne dotvára chuť BBQ omáčky. Táto kombinácia si nás zakaždým úplne získala a ja sa vždy teším na prípravu tejto panvice.

Rezne so smotanou a paradajkovou omáčkou

Milujem modernizáciu klasických jedál a tento recept na rezeň je toho dokonalým príkladom. Namiesto tradičného viedenského rezeňa som doň pridala sladkú a pikantnú omáčku, ktorá tomuto jedlu dodáva úplne nový rozmer. Varila som ho už niekoľkokrát a zakaždým bol výsledok neuveriteľne nadšený.

Kefírové palacinky

Kefírové palacinky sú jednoduché a chutné ploché koláče z kefíru. Sú ideálne na raňajky alebo desiatu a výborne chutia podávané s obľúbeným sirupom alebo vyprážaným ovocím.

Talianske kuracie mäso piccata (rezeň)

Kuracia piccata je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, ktoré vždy rada pripravujem pre svoju rodinu a priateľov. Je to talianska pochúťka s citrónovou a kaparovou omáčkou, ktorá naozaj poteší každé chuťové bunky. Kombinácia šťavnatého kuracieho mäsa, chrumkavej pečienky a intenzívnej chuti omáčky je jednoducho neprekonateľná. Najlepšie sa hodí k špagetám so strúhaným syrom alebo čerstvým šalátom.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Kuracie ragú so smotanovou omáčkou a hubami

Ako človek, ktorý trávi veľa času v kuchyni, som tento recept na dusené kuracie mäso pripravila už niekoľkokrát a vždy je to veľký hit. Je plný chuti, ľahko sa pripravuje a má ten "dobrý pocit" pohodlného jedla. Kuracie prsia sú dusené so zeleninou a hubami a dokončené vývarom a smotanou, ktoré sa hodia k ryži alebo čerstvému chlebu ako príloha.

Plnené zemiakové placky

Placky zemiakové má každý rád ,,naplnené chutia tiež fajn, skúste 👌😉

Kapusta Savoy so zemiakmi a slaninou

Úžasne jednoduchý, ale chutný šalát z kapusty je niečo, čo vždy podávam svojej rodine, keď klesne teplota. Toto jedlo je pripravené z čerstvej kapusty a aromatických korenín a je skutočnou pochúťkou. Našťastie, s týmto receptom je ťažké urobiť chybu, pretože ingrediencie a kroky sú zrozumiteľné a jednoduché na dodržiavanie. Tu je recept, ktorý vždy používam.

Podobné recepty

Výdatná westernová panvica s kuracím mäsom a slaninou

"Západná panvica" je u nás doma často obľúbená, najmä cez víkendy, keď máme na varenie trochu viac času. Zmes šťavnatého mäsa, chrumkavej zeleniny a štipľavého korenia úžasne dotvára chuť BBQ omáčky. Táto kombinácia si nás zakaždým úplne získala a ja sa vždy teším na prípravu tejto panvice.

Rezne so smotanou a paradajkovou omáčkou

Milujem modernizáciu klasických jedál a tento recept na rezeň je toho dokonalým príkladom. Namiesto tradičného viedenského rezeňa som doň pridala sladkú a pikantnú omáčku, ktorá tomuto jedlu dodáva úplne nový rozmer. Varila som ho už niekoľkokrát a zakaždým bol výsledok neuveriteľne nadšený.

Kefírové palacinky

Kefírové palacinky sú jednoduché a chutné ploché koláče z kefíru. Sú ideálne na raňajky alebo desiatu a výborne chutia podávané s obľúbeným sirupom alebo vyprážaným ovocím.

Talianske kuracie mäso piccata (rezeň)

Kuracia piccata je jedným z mojich najobľúbenejších jedál, ktoré vždy rada pripravujem pre svoju rodinu a priateľov. Je to talianska pochúťka s citrónovou a kaparovou omáčkou, ktorá naozaj poteší každé chuťové bunky. Kombinácia šťavnatého kuracieho mäsa, chrumkavej pečienky a intenzívnej chuti omáčky je jednoducho neprekonateľná. Najlepšie sa hodí k špagetám so strúhaným syrom alebo čerstvým šalátom.

Kórejské rezance "Jajangmyeon" s bravčovým mäsom a fazuľovou pastou

Toto tradičné kórejské jedlo pripravujem veľmi rada. Jajangmyeon je výdatné a sýte jedlo plné chuti a pohodlia. Tento recept som sa naučila počas môjho pobytu v Južnej Kórei. Je naozaj zaujímavé vidieť, ako sa z jednoduchých ingrediencií dá vytvoriť jedlo plné hĺbky a charakteru. Objatie v miske, ak chcete.

Kuracie ragú so smotanovou omáčkou a hubami

Ako človek, ktorý trávi veľa času v kuchyni, som tento recept na dusené kuracie mäso pripravila už niekoľkokrát a vždy je to veľký hit. Je plný chuti, ľahko sa pripravuje a má ten "dobrý pocit" pohodlného jedla. Kuracie prsia sú dusené so zeleninou a hubami a dokončené vývarom a smotanou, ktoré sa hodia k ryži alebo čerstvému chlebu ako príloha.

Plnené zemiakové placky

Placky zemiakové má každý rád ,,naplnené chutia tiež fajn, skúste 👌😉

Kapusta Savoy so zemiakmi a slaninou

Úžasne jednoduchý, ale chutný šalát z kapusty je niečo, čo vždy podávam svojej rodine, keď klesne teplota. Toto jedlo je pripravené z čerstvej kapusty a aromatických korenín a je skutočnou pochúťkou. Našťastie, s týmto receptom je ťažké urobiť chybu, pretože ingrediencie a kroky sú zrozumiteľné a jednoduché na dodržiavanie. Tu je recept, ktorý vždy používam.

Reels

Nové

Top kategórie

Mäsité jedlá

1843 receptov

Obed

3765 receptov

Mascarpone

238 receptov

Cestoviny

420 receptov

Pre diabetikov

627 receptov

Cícer

42 receptov

Večera

3450 receptov

Dezert

2626 receptov