Drobné linecké pečivo

REKLAMA

Chutné koláče z lineckého cesta s trochou citrónovej kôry.

  • 20Minút
  • 20Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
20
  • 250 palmarin
  • 375 hladká múka
  • 125 práškový cukor
  • pc vanilínový cukor
  • pc vajce
  • citrónová kôra
REKLAMA

Postup

Najprv dáme do misky všetky sypké suroviny, pridáme zmäknutý palmarin nakrájaný na kocky a nakoniec vajce a citrónovú kôru. Rukami spracujeme cesto, ktoré potom prikryjeme fóliou a dáme do chladničky na 1 hodinu. Rúru si predhrejeme na 170 C a pripravíme plech, na ktorý dáme papier na pečenie. Cesto po odstátí vyberieme na pomúčenú dosku a vyvaľkáme na hrúbku asi 3-4 mm. Vykrojené tvary ukladáme na plech a pečieme 10-12 min (závisí od rúry) kým zospodu nezačnú chytať farbu.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0
4 months ago

Odporúčam!