FOTORECEPT Domáce Tagliatelle s čerstvými hnedými šampiňónmi
Veľmi chutné, jemne pikantné hubové cestoviny s parmezánom
- 20Minút
- 2Počet porcií
Ingrediencie
- 250 g hnedých šampiňónov
- 2 jarnej cibuľky
- 100 g nastrúhaného parmezánu
- 30 g kvalitného masla
- olivový olej
- sušené feferónky
- 1 strúčik cesnak
- soľ
- domáce cestoviny tagliatelle
Postup
Nachystáme si ingrediencie.
Nakrájame si ingrediencie na drobno jarnú cibuľku, šampiňóny, cesnak.
Opečieme cibuľku, cesnak na oleji pridáme sušené feferónky a orestujeme aj šampiňóny.
Keď sú opečené podlejeme vodou z cestovín, ktoré varíme zároveň.
Cestoviny pridávame do prevarenej omáčky (môžeme pridať väčší kus masla). Cestoviny určite nepremývame. Jemne premiešame, omáčka sa napije cestovín. Môžeme osoliť. Napadlo mi ešte pridať nasekaná pažítku. Môže a nemusí byť...
Naservírujeme polejeme ešte olivovým olejom a posypeme nastrúhaným parmezánom. Nech vám chutí.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Domáce Tagliatelle s čerstvými hnedými šampiňónmi
Veľmi chutné, jemne pikantné hubové cestoviny s parmezánom
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bJVOLYc2WLDktQI54Qos/990986da35ef2b3126916bd5982c274a.jpeg)
Nachystáme si ingrediencie.
Nakrájame si ingrediencie na drobno jarnú cibuľku, šampiňóny, cesnak.
Opečieme cibuľku, cesnak na oleji pridáme sušené feferónky a orestujeme aj šampiňóny.
Keď sú opečené podlejeme vodou z cestovín, ktoré varíme zároveň.
Cestoviny pridávame do prevarenej omáčky (môžeme pridať väčší kus masla). Cestoviny určite nepremývame. Jemne premiešame, omáčka sa napije cestovín. Môžeme osoliť. Napadlo mi ešte pridať nasekaná pažítku. Môže a nemusí byť...
Naservírujeme polejeme ešte olivovým olejom a posypeme nastrúhaným parmezánom. Nech vám chutí.