REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Vi43eyiTQoJbDlxkXU8z/034a81c068fdc2810db80998b33e69.jpeg)
Domáce creme fraiche
Domáce creme fraiche je francúzska kyslá smotana s vysokým obsahom tuku - aspoň 30 %. Pripravíme si ju jednoducho a rýchlo. Stačí mať doma šľahačkovú smotanu a cmar.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
1
- 2 šálky šľahačka
- 3 pl cmar
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
5 min.
1. Krok
Smotanu na šľahanie nalejeme do misky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Vi43eyiTQoJbDlxkXU8z/5fe4c59cf7680c596388fccfdee4bd.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Prilejeme k nej cmar.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Vi43eyiTQoJbDlxkXU8z/38e3750d0a3b799dcfa6fef30fb1a1.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
Všetko spolu premiešame a zakryjeme gázou. Takto pripravené domáce creme fraiche necháme postáť pri izbovej teplote 24 hodín.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Vi43eyiTQoJbDlxkXU8z/5a33e4f4ed29bb8444fb377223edc9.jpeg)
Zdroj: Youtube
4. Krok
Domáce creme fraiche vydrží v chladničke 10 dní.