Zdroj: FB: Slovenské jedlá a iné...,,dobroty straých materí,,

Domáca treska v majonéze

600 min
REKLAMA
600 min
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4

Treska

  • 500 g filety z tresky Pridané do
  • 1 ks cibuľa veľká Pridané do
  • 2 ks mrkva Pridané do
  • 3 pl horčica Pridané do
  • 1 fľ majonéza Pridané do
  • 1 kelímok jogurt biely Pridané do
  • soľ Pridané do
  • korenie čierne mleté Pridané do
  • 2 pl ocot Pridané do

Na nálev

  • 1500 ml voda Pridané do
  • 150 ml ocot Pridané do
  • 4 ks listy bobkové Pridané do
  • 6 ks korenie čierne celé Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Začneme nálevom. do hrnca si dáme vodu, pridáme ocot, korenie a bobkový list. Povaríme asi 5 minút. do málevu pridáme ryby a varíme asi 15 minút.

2. Krok

Mrkvu si uvaríme a po vychladnutí si ju nastrúhame. Pridáme vychladnutú a vidličkou natrhanú rybu. Najemno nasekanú cibuľu.

3. Krok

Postupne pridávame všetky ostatné ingrediencie. Radšej vždy po troche a podľa potreby doplníme. Aby sme nemali tresku príliš kyslú.

4. Krok

Tresku treba nechať odležať do druhého dňa aby sa všetky chute dobre prepojili.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Šaláty

122 receptov

Obed

1524 receptov

Mäsité jedlá

673 receptov

Lacné jedlá

792 receptov

Raňajky

516 receptov

Pečivo

198 receptov

Pre diabetikov

607 receptov