Domáca baklažánová nátierka

VIDEORECEPT Domáca baklažánová nátierka

REKLAMA

Rýchla baklažánová nátierka na hrianky

  • 25Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 baklažány Pridané do
  • 2 strúčiky cesnaku Pridané do
  • 14 zeleného chilli Pridané do
  • 12 citróna Pridané do
  • 3 lyžice tahini Pridané do
  • 2 lyžice olivového oleja Pridané do
  • 12 čl soli Pridané do
  • 10 g petržlenová vňať Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00
1. Krok

Baklažány si popicháme nožom a dáme v celku piecť na 20 minút na 200°C do rúry.

Domáca baklažánová nátierka - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Do mixéra si dáme všetky zvyšné suroviny a pridáme vydlabané vnútro upečeného a mäkkého baklažánu.

Domáca baklažánová nátierka - krok prípravy 2

Zdroj: Youtube

3. Krok

Všetko spolu poriadne zmixujeme na hustú kašu. Ak je treba, dochutíme korením alebo soľou. Podávame s upečenými hriankami, tortillami a pokvapkané olivovým olejom. Dobrú chuť.

Domáca baklažánová nátierka - krok prípravy 3

Zdroj: Youtube

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0

ďakujem, rozmýšlala som, čo zajtra spravím, už viem :-D

Podobné recepty

Zeleninové ratatouille
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové ratatouille

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Tofu natierka s jarnou cibuľkou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu natierka s jarnou cibuľkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Zdravá cesnaková pomazánka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Podobné recepty

Zeleninové ratatouille
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Zeleninové ratatouille

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Tofu natierka s jarnou cibuľkou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu natierka s jarnou cibuľkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Zdravá cesnaková pomazánka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Top kategórie

Mäsité jedlá

354 receptov

Obed

876 receptov

Lacné jedlá

528 receptov

Raňajky

357 receptov

Dezert

736 receptov

Večera

754 receptov

Nápoj

40 receptov

Cestoviny

118 receptov
Recipe author image Adri1017

Domáca baklažánová nátierka

Rýchla baklažánová nátierka na hrianky

25
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Baklažány si popicháme nožom a dáme v celku piecť na 20 minút na 200°C do rúry.

2. Krok

Do mixéra si dáme všetky zvyšné suroviny a pridáme vydlabané vnútro upečeného a mäkkého baklažánu.

3. Krok

Všetko spolu poriadne zmixujeme na hustú kašu. Ak je treba, dochutíme korením alebo soľou. Podávame s upečenými hriankami, tortillami a pokvapkané olivovým olejom. Dobrú chuť.

Ingrediencie
2
baklažány
2 strúčiky
cesnaku
14
zeleného chilli
12
citróna
3 lyžice
tahini
2 lyžice
olivového oleja
12 čl
soli
10 g
petržlenová vňať