REKLAMA

Cuketový tatarák

Patríte medzi milovníkov tataráku? A skúšali ste už bezmäsitý tatarák? Len pár ingrediencií, skvelý opečený chlebík k tomu a perfektný cuketový tatarák je na svete.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 cuketa Pridané do
  • 3 cesnak Pridané do
  • 1 červená cibuľa Pridané do
  • 2 čl dijonská horčica Pridané do
  • 12 čl soľ Pridané do
  • 1 pl sójová omáčka Pridané do
  • 2 pl kečup Pridané do
  • 1 pl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 pl mletá sladká paprika Pridané do
  • 1 čl pažítka Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Cuketu nastrúhame na hrubom strúhadle, osolíme a necháme 10 minút postáť.

2. Krok

Cuketu scedíme a vyžmýkame, aby sme sa zbavili prebytočnej vody.

3. Krok

Na panvici rozohrejeme trochu oleja, na ktorom orestujeme najemno nakrájanú cibuľu.

4. Krok

Pridáme mletú sladkú papriku a minútku opražíme.

5. Krok

Do panvice dáme cuketu spolu s horčicou, kečupom a sójovou omáčkou a varíme za občasného miešania 7-8 minút.

6. Krok

Na záver pridáme prelisované strúčiky cesnaku, okoreníme a podľa chuti dosolíme a necháme ešte 2-3 minútky povariť.

7. Krok

Hotový cuketový tatarák podávame na opečenom celozrnnom chlebíku posypaný pažítkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4971 receptov

Cuketa

466 receptov

Mäsité jedlá

2293 receptov

Rýchle jedlá

4222 receptov

Lacné jedlá

1552 receptov

Večera

4687 receptov

Patizón

13 receptov

Omáčky

435 receptov