REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/PaVQsT_0teksRED41HJz/eefd208d335aabaf1f45d0904096f10b.jpeg)
Čokoládovo-banánový Brownie so sezónnym ovocím
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
9
- 2 kus vajce
- 1 pl masla izbovej teploty
- 2 pl xylitol
- štipka štipka soli
- 4 pl kakao
- 3 menšie banány
- 1⁄2 balíka kypriaci prášok
- 100 g ovsená múka
- 50 ml ovsené mlieko
- 1 Hŕstka orechov
- 200 g čokoládového proteínového pudingu (kelímok)
- 50 g kvalitnej horkej čokolády
- 2 čl kokosový olej
- sezónne ovocie (čierne ríbezle, čerešne, čučoriedky)
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
25 min.
1. Krok
Maslo s vajíčkami, cukrom a štipkou soli vyšľaháme do peny.
2. Krok
Postupne po lyžiciach pridávame kakao, roztlačené banány, prášok do pečiva, múku a mlieko. Všetko poriadne vymiešame na hladké cesto.
3. Krok
Na koniec vmiešame do vzniknutého cesta rozdrvené orechy a vylejeme na menší plech (26x 20x) vystlaný papierom na pečenie. Cesto rovnomerne rozotrieme a dáme piecť na 180°C približne 20-25 minút.
4. Krok
Upečený Brownies necháme vychladnúť. Keď je vychladený na vrch natrieme čokoládový proteinový puding a dáme stuhnúť do chladničky.
5. Krok
Vo vodnom kúpeli si roztopíme čokoládu s kokosovým olejom. Roztopenou čokoládou polejeme stuhnutý Brownies, poukladáme čerstvé ovocie a znova dáme stuhnúť do chladničky.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/PaVQsT_0teksRED41HJz/98a08e3500f330e60976b40e43b1a532.jpeg)
6. Krok
Dobrú chuť :)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/PaVQsT_0teksRED41HJz/12291a3e74b5d2929be3d759494789d1.jpeg)