Činske rezance s kuracím mäsom

VIDEORECEPT Činske rezance s kuracím mäsom

REKLAMA

Rýchle smažené čínske rezance hotové za pár minút

  • 25Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2

omáčka

  • 112 pl ryžového octu Pridané do
  • 212 pl sójovej omáčky Pridané do
  • 2 pl ustricovej omáčky Pridané do
  • 1 čl praženého sezamového oleja Pridané do
  • 2 čl kukuričného škrobu Pridané do

Rezance

  • 340 g vykostené kuracie stehná bez kože Pridané do
  • 3 pl rastlinného oleja Pridané do
  • 2 jarná cibuľka Pridané do
  • 1 mrkva Pridané do
  • 2 stonky stopkatého zeleru Pridané do
  • 312 šálky na tenké plátky nakrájanej kapusty napa Pridané do
  • 7 strúčikovv cesnaku Pridané do
  • 1 šálka fazuľových klíčkov Pridané do
  • 400 g rezancov chow mein/resty fry Pridané do
  • 2 pl vody Pridané do
  • zelená cibuľka na ozdobu Pridané do
REKLAMA

Postup

00:00 / 00:00

Zdroj: Youtube

1. Krok

Do misky si zmiešame sójovú omáčku, ryžový ocot, ustricovú omáčku, sezamový olej a všetko metličkou zmiešame. Nasypeme škrob a opäť premiešame.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 1

Zdroj: YouTube

2. Krok

Veľkú wok panvicu si rozohrejeme, pridáme rastlinný olej a necháme poriadne zohriať. Olej vylejeme vedľa do misky a jemne panvicu utrieme papierovou vreckovkou. Panvica ostáva mastná od oleja a pripravená na varenie.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 2

Zdroj: YouTube

3. Krok

Medzitým si dáme uvariť rezance do osolenej vody len na dve minúty, precedíme a opláchneme studenou vodou.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 3

Zdroj: YouTube

4. Krok

Na panvicu si dáme nový rastlinný olej, zohrejeme a prodáme na kúsky nakrájané očistené mäso. Miešame pár minút kým sa mäso nestiahne a jemne nezačne chytať zlatý odtieň.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 4

Zdroj: YouTube

5. Krok

Zeleninu si očistíme a nakrájame. Cesnak nasekáme nadrobno, zeler taktiež na malé kúsky. Mrkvu si nastrúhame na dlhé pásiky a kapustu na jemné prúžky. Jarnú cibuľku na centimetrové kúsky.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 5

Zdroj: YouTube

6. Krok

Mäso odložíme bokom a do tej istej panvice pridávame zeleninu. Jarnú cibuľku, cesnak, trošku oleja - stále miešame.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 6

Zdroj: YouTube

7. Krok

Ďalej postupne zeler, mrkvu, kapustu a dve minúty premiešavame.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 7

Zdroj: YouTube

8. Krok

K zelenine pridáme mäso a všetko spolu premiešavame a opekáme.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 8

Zdroj: YouTube

9. Krok

Ku koncu pridáme aj fazuľové klíčky.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 9

Zdroj: YouTube

10. Krok

Teraz môžeme prodať rezance a trošku vody. Snažíme sa premiešať rezance aby sa od seba oddelili a všetky suroviny sa prepojili. Môžeme ochutiť ešte čerstvým nasekaným cesnakom, sójovou omáčkou alebo chilli.

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 10

Zdroj: YouTube

11. Krok

Na ozdobu pridáme čerstvú zelenú cibuľku. Dobrú chuť

Činske rezance s kuracím mäsom - krok prípravy 11

Zdroj: YouTube

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

Marinované kuracie rezne
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Marinované kuracie rezne

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hydinové chilli con carne

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché kura na smotane
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Kuracie kúsky v sladkokyslej omáčke
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie kúsky v sladkokyslej omáčke

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracia tlačenka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Marinované kuracie rezne
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Marinované kuracie rezne

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hydinové chilli con carne

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché kura na smotane
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Kuracie kúsky v sladkokyslej omáčke
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracie kúsky v sladkokyslej omáčke

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kuracia tlačenka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image Adri1017

Činske rezance s kuracím mäsom

Rýchle smažené čínske rezance hotové za pár minút

25
Minút
2
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Do misky si zmiešame sójovú omáčku, ryžový ocot, ustricovú omáčku, sezamový olej a všetko metličkou zmiešame. Nasypeme škrob a opäť premiešame.

2. Krok

Veľkú wok panvicu si rozohrejeme, pridáme rastlinný olej a necháme poriadne zohriať. Olej vylejeme vedľa do misky a jemne panvicu utrieme papierovou vreckovkou. Panvica ostáva mastná od oleja a pripravená na varenie.

3. Krok

Medzitým si dáme uvariť rezance do osolenej vody len na dve minúty, precedíme a opláchneme studenou vodou.

4. Krok

Na panvicu si dáme nový rastlinný olej, zohrejeme a prodáme na kúsky nakrájané očistené mäso. Miešame pár minút kým sa mäso nestiahne a jemne nezačne chytať zlatý odtieň.

5. Krok

Zeleninu si očistíme a nakrájame. Cesnak nasekáme nadrobno, zeler taktiež na malé kúsky. Mrkvu si nastrúhame na dlhé pásiky a kapustu na jemné prúžky. Jarnú cibuľku na centimetrové kúsky.

6. Krok

Mäso odložíme bokom a do tej istej panvice pridávame zeleninu. Jarnú cibuľku, cesnak, trošku oleja - stále miešame.

7. Krok

Ďalej postupne zeler, mrkvu, kapustu a dve minúty premiešavame.

8. Krok

K zelenine pridáme mäso a všetko spolu premiešavame a opekáme.

9. Krok

Ku koncu pridáme aj fazuľové klíčky.

10. Krok

Teraz môžeme prodať rezance a trošku vody. Snažíme sa premiešať rezance aby sa od seba oddelili a všetky suroviny sa prepojili. Môžeme ochutiť ešte čerstvým nasekaným cesnakom, sójovou omáčkou alebo chilli.

11. Krok

Na ozdobu pridáme čerstvú zelenú cibuľku. Dobrú chuť

Ingrediencie
omáčka
112 pl
ryžového octu
212 pl
sójovej omáčky
2 pl
ustricovej omáčky
1 čl
praženého sezamového oleja
2 čl
kukuričného škrobu
Rezance
340 g
vykostené kuracie stehná bez kože
3 pl
rastlinného oleja
2
jarná cibuľka
1
mrkva
2
stonky stopkatého zeleru
312 šálky
na tenké plátky nakrájanej kapusty napa
7 strúčikovv
cesnaku
1 šálka
fazuľových klíčkov
400 g
rezancov chow mein/resty fry
2 pl
vody
zelená cibuľka na ozdobu