REKLAMA
   
Zdroj: vann_patt from Canva
Cestoviny s paradajkovou omáčkou a olivami
Vychutnajte si tento chutný a jednoduchý recept na cestoviny s paradajkovou omáčkou a olivami. Je to ideálna voľba pre rýchly a sýty obed alebo večeru.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 400 g cestovín
 - 2 pl olivového oleja
 - 1 ks Cibuľa
 - 2 strúčiky cesnaku
 - 400 g paradajky
 - 100 g čiernych olív
 - čerstvá bazalka
 - soľ a korenie podľa chuti
 - parmezán
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 35 min.
1. Krok 
  Na panvici rozohrejte olivový olej a opražte na ňom nakrájanú cibuľu s pretlačeným cesnakom do zlatista.
2. Krok 
  Paradajky nakrájajte a pridajte spolu s bazalkou na panvicu. Všetko dochuťte soľou a korením a varte na miernom ohni približne 15 minút, kým omáčka nezhustne.
3. Krok 
  Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu na balení do al dente. Po uvarení ich scedíme.
4. Krok 
  K hotovej paradajkovej omáčke pridáme nakrájané olivy.
5. Krok 
  Scedené cestoviny primiešame do omáčky.
6. Krok 
  Podávame ich posypané čerstvou bazalkou a strúhaným parmezánom.