Černohorské rezne

Černohorské rezne

Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku si udržia svoju šťavnatosť.

  • 45Minút
  • 6Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 6
  • Infinity ks kuracie prsia
  • Infinity ks zemiaky
  • Infinity pl hladká múka
  • Infinity ks vajce
  • slnečnicový olej
  • soľ a korenie
  • mletá červená paprika sladká
  • mix sušených byliniek
  • Infinity strúčik cesnaku

Postup

1. Krok

Kuracie prsia si umyjeme, usušíme a nakrájame na tenšie rezne. Rezne vyklepeme z oboch strán a ochutíme soľou, korením, mletou červenou paprikou a bylinkami podľa chuti. Takto pripravené rezne obalíme v troche hladkej múky.

2. Krok

Zemiaky si ošúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle na pyré. Pridáme jedno celé vajíčko, prelistovaný cesnak a asi 3 kopcovité lyžice hladkej múky. Poriadne premiešame na konzistenciu hustejšej kaše, v ktorej rezne obalíme.

3. Krok

Rozohrejeme si slnečnicový olej v panvici. V horúcom oleji postupne osmažíme rezne do hnedej farby. Necháme odkvapkať od prebytočného oleja na papierovej utierke.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie