REKLAMA
Žihľavová praženica

Žihľavová praženica

Žihlava je velmi zdravá bylinka, ktorá sa môže v kuchyni použiť rovnako ako špenát. Velmi dobre chutí pripravená takto s vajíčkom napríklad na raňajky😊

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • Čerstvú Žihľavu Pridané do
  • Cibuľa Pridané do
  • vajce Pridané do
  • maslo Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • trochu voda Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Na masle si udusíme na drobno pokrájanú cibulu. Pridáme čierne korenie podľa chuti, minutku spolu podusíme a pridáme pokrájanú Žihlavu. Osolíme a udusíme do mäkka. Ak treba, tak ju počas dusenia podlejeme trochou vody. Keď je žihlava mäkká pridáme rozšľahané vajíčka a chvílu popečieme.

2. Krok

Podávame s chlebom, alebo opečenými hriankami na raňajky🙂 Prajem dobrú chuť !

Žihľavová praženica - krok prípravy 1
3. Krok

Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Žihľavová praženica - krok prípravy 1

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4358 receptov

Mäsité jedlá

2087 receptov

Mascarpone

311 receptov

Večera

4027 receptov

Cestoviny

487 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Raňajky

1253 receptov

Dezert

3353 receptov