REKLAMA
Žihľavová praženica

Žihľavová praženica

Žihlava je velmi zdravá bylinka, ktorá sa môže v kuchyni použiť rovnako ako špenát. Velmi dobre chutí pripravená takto s vajíčkom napríklad na raňajky😊

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • Čerstvú Žihľavu Pridané do
  • Cibuľa Pridané do
  • vajce Pridané do
  • maslo Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • trochu voda Pridané do
REKLAMA

Postup

20 min.
1. Krok

Na masle si udusíme na drobno pokrájanú cibulu. Pridáme čierne korenie podľa chuti, minutku spolu podusíme a pridáme pokrájanú Žihlavu. Osolíme a udusíme do mäkka. Ak treba, tak ju počas dusenia podlejeme trochou vody. Keď je žihlava mäkká pridáme rozšľahané vajíčka a chvílu popečieme.

2. Krok

Podávame s chlebom, alebo opečenými hriankami na raňajky🙂 Prajem dobrú chuť !

Žihľavová praženica - krok prípravy 1
3. Krok

Dalšie moje recepty nájdete aj na mojom blogu cesminazuenal.blogspot.com a na Youtube

Žihľavová praženica - krok prípravy 1

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov