Zemiakové lupienky z fialových zemiakov
- 20Minút
- 2Počet porcií
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
2
- väčší fialový zemiak
- 1 lyžica olivový olej
- soľ
- cesnakový granulát
REKLAMA
Postup
1. Krok
Fialový zemiak dôkladne umyjeme, nastrúhame na tenké plátky.
2. Krok
Premiešame s lyžicou olivového oleja, pridáme soľ a cesnakový granulát.
3. Krok
Na plech dáme pečiaci papier, rozložíme plátky zemiakov / dala som aj vetvičku rozmarínu a nakrájaný cesnak.
4. Krok
Dáme zapiecť.
5. Krok
Dobrú chuť 🙂
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Zemiakové lupienky z fialových zemiakov
20
Minút2
Počet porcií:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/w7OlAS40C5cGtipV51Y3/f8e79881cb28745c8a20a1c49dadf9de.jpeg)
Postup
1. Krok
Fialový zemiak dôkladne umyjeme, nastrúhame na tenké plátky.
2. Krok
Premiešame s lyžicou olivového oleja, pridáme soľ a cesnakový granulát.
3. Krok
Na plech dáme pečiaci papier, rozložíme plátky zemiakov / dala som aj vetvičku rozmarínu a nakrájaný cesnak.
4. Krok
Dáme zapiecť.
5. Krok
Dobrú chuť 🙂
Ingrediencie
väčší fialový zemiak
1 lyžica
olivový olej
soľ
cesnakový granulát