Zelerové pyré
- 35Minút
- 5Počet porcií
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 750 g zeler
- 100 ml smotana na šľahanie
- 3 pl olivový olej
- soľ
- mleté čierne korenie
REKLAMA
Postup
1. Krok
Zeler očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kocky, ktoré uvaríme do mäkka.
2. Krok
Keď sa zeler uvarí, vodu z hrnca scedíme a zeler dáme do mixéra spolu so smotanou, olivovým olejom, soľou a mletým korením. Zmes mixujeme približne 3 minúty, kým sa z nej nevytvorí jemné pyré.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Zelerové pyré
35
Minút5
Počet porcií:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7oUIS54NbYFJI9AUtr-V/e4b9629cbaf2a5e4ac2850f5343a7beb.jpeg)
Postup
1. Krok
Zeler očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kocky, ktoré uvaríme do mäkka.
2. Krok
Keď sa zeler uvarí, vodu z hrnca scedíme a zeler dáme do mixéra spolu so smotanou, olivovým olejom, soľou a mletým korením. Zmes mixujeme približne 3 minúty, kým sa z nej nevytvorí jemné pyré.
Ingrediencie
750 g
zeler
100 ml
smotana na šľahanie
3 pl
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie