Zelerové pyré

REKLAMA
  • 35Minút
  • 5Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • 750 g zeler Pridané do
  • 100 ml smotana na šľahanie Pridané do
  • 3 pl olivový olej Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Zeler očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kocky, ktoré uvaríme do mäkka.

2. Krok

Keď sa zeler uvarí, vodu z hrnca scedíme a zeler dáme do mixéra spolu so smotanou, olivovým olejom, soľou a mletým korením. Zmes mixujeme približne 3 minúty, kým sa z nej nevytvorí jemné pyré.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasický zemiakový šalát starej mamy

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Tofu tikka masala
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu tikka masala

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Brokolicová polievka s balkánskym syrom a pažítkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Karfiolový šalát
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Karfiolový šalát

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Tekvicové rizoto s hubami
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tekvicové rizoto s hubami

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Rizoto s cviklou a marhuľami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Klasický zemiakový šalát starej mamy

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Šampiňónové rizoto
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Šampiňónové rizoto

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Tofu tikka masala
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Tofu tikka masala

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Brokolicová polievka s balkánskym syrom a pažítkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Karfiolový šalát
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Karfiolový šalát

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image TASTElist

Zelerové pyré

35
Minút
5
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Zeler očistíme, umyjeme a nakrájame na menšie kocky, ktoré uvaríme do mäkka.

2. Krok

Keď sa zeler uvarí, vodu z hrnca scedíme a zeler dáme do mixéra spolu so smotanou, olivovým olejom, soľou a mletým korením. Zmes mixujeme približne 3 minúty, kým sa z nej nevytvorí jemné pyré.

Ingrediencie
750 g
zeler
100 ml
smotana na šľahanie
3 pl
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie