Zdroj: pixabay

Vynikajúci tafelspitz

REKLAMA

Recept na viedenský tafelspitz.

  • 180Minút
  • 4Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
4
  • 112 kg hovädzie zadné Pridané do
  • 3 špikové kosti Pridané do
  • 2 mrkvy Pridané do
  • 1 petržlen Pridané do
  • 12 zeler Pridané do
  • 12 pór Pridané do
  • 12 cibule Pridané do
  • bobkový list Pridané do
  • celé čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • olej Pridané do
  • 3 l voda Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu do hneda. K cibuli pridáme vodu.

2. Krok

Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu, bobkový list a korenie. Dáme variť. Keď sa voda zovrie pridáme umyté mäso a kosti.

3. Krok

Po hodine osolíme. Varíme na miernom ohni do mäkka.

4. Krok

Uvarené mäso nakrájame naprieč vláknami na plátky. Ihneď podávame. Najlepšie sú varené zemiaky a zelenina .

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzí vývar s krupicovými haluškami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kurací vývar

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najtradičnejšia kôprová omáčka
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najtradičnejšia kôprová omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduchá sviečková na smotane
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Sviečková na smotane

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzí vývar s krupicovými haluškami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Kurací vývar

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najtradičnejšia kôprová omáčka
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najtradičnejšia kôprová omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduchá sviečková na smotane
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Sviečková na smotane

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchla omáčka z mletého mäsa na špagety

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Top kategórie

Obed

1120 receptov

Mäsité jedlá

466 receptov

Lacné jedlá

628 receptov

Kuracie mäso

189 receptov

Raňajky

427 receptov

Večera

971 receptov

Dezert

851 receptov

Pečivo

131 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Vynikajúci tafelspitz

Recept na viedenský tafelspitz.

180
Minút
4
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu do hneda. K cibuli pridáme vodu.

2. Krok

Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu, bobkový list a korenie. Dáme variť. Keď sa voda zovrie pridáme umyté mäso a kosti.

3. Krok

Po hodine osolíme. Varíme na miernom ohni do mäkka.

4. Krok

Uvarené mäso nakrájame naprieč vláknami na plátky. Ihneď podávame. Najlepšie sú varené zemiaky a zelenina .

Ingrediencie
112 kg
hovädzie zadné
3
špikové kosti
2
mrkvy
1
petržlen
12
zeler
12
pór
12
cibule
bobkový list
celé čierne korenie
soľ
olej
3 l
voda