REKLAMA

Zdroj: pixabay

Vynikajúci tafelspitz

Recept na viedenský tafelspitz.

REKLAMA
Hovädzie mäso: TOP recepty, šťavnaté kombinácie a super nápady

Recept nájdeš v tomto článku

Hovädzie mäso: TOP recepty, šťavnaté kombinácie a super nápady

Ingrediencie

porcií
4
  • 112 kg hovädzie zadné Pridané do
  • 3 špikové kosti Pridané do
  • 2 mrkiev Pridané do
  • 1 petržlen Pridané do
  • 12 zeler Pridané do
  • 12 pór Pridané do
  • bobkový list Pridané do
  • celé čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • olej Pridané do
  • 3 l voda Pridané do
REKLAMA

Postup

180 min.
1. Krok

Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu do hneda. K cibuli pridáme vodu.

2. Krok

Pridáme očistenú a nakrájanú zeleninu, bobkový list a korenie. Dáme variť. Keď sa voda zovrie pridáme umyté mäso a kosti.

3. Krok

Po hodine osolíme. Varíme na miernom ohni do mäkka.

4. Krok

Uvarené mäso nakrájame naprieč vláknami na plátky. Ihneď podávame. Najlepšie sú varené zemiaky a zelenina .

Podobné recepty

Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pravý ruský boršč
Videorecept

Pravý ruský boršč

Boršč je tradičná ruská aj ukrajinská polievka. Základom je vývar z mäsa a kostí a tiež zmes osmaženej zeleniny a červenej repy.

Boršč

Jednoduchý recept na najlepší boršč. Zvládne ho naozaj každý!

Jednoduchá sviečková na smotane

Najlepšia sviečková na smotane, kto by ju nemal rád ?
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Hovädzie ragú s cestovinou
Videorecept

Hovädzie ragú s cestovinou

Pomaly dusené šťavnaté hovädzie ragú s cestovinami.
Mary_vari
Mary_vari
Náhľad receptu Najtradičnejšia kôprová omáčka
Fotorecept

Najtradičnejšia kôprová omáčka

Výhodou je, že na konci varenia máme kompletný obed aj s hovädzím vývarom. Stačí uvariť rezance a máme polievku. Ak sa nám vývar nechce robiť, môžeme túto časť receptu vynechať, mäsko uvariť alebo upiecť samostatne, vývar nahradiť bujónom.

Sviečková bez smotany

Recept na perfektnú sviečkovú omáčku bez smotany.

Hovädzia polievka(vývar)

Polievka ktorá lieči,je chutná a každý ju varí s inými surovinami.

Jelenie ragú

Tento recept je ideálny na prípravu šťavnatého jelenieho ragú, ktoré sa perfektne hodí na chladné jesenné a zimné dni. Ragú je varené na pomalom ohni, aby sa všetky chute dokonale splynuli. Podáva sa najlepšie s domácim chlebom alebo knedľou.

Podobné recepty

Iwa
Iwa
Náhľad receptu Pravý ruský boršč
Videorecept

Pravý ruský boršč

Boršč je tradičná ruská aj ukrajinská polievka. Základom je vývar z mäsa a kostí a tiež zmes osmaženej zeleniny a červenej repy.

Boršč

Jednoduchý recept na najlepší boršč. Zvládne ho naozaj každý!

Jednoduchá sviečková na smotane

Najlepšia sviečková na smotane, kto by ju nemal rád ?
Iwa
Iwa
Náhľad receptu Hovädzie ragú s cestovinou
Videorecept

Hovädzie ragú s cestovinou

Pomaly dusené šťavnaté hovädzie ragú s cestovinami.
Mary_vari
Mary_vari
Náhľad receptu Najtradičnejšia kôprová omáčka
Fotorecept

Najtradičnejšia kôprová omáčka

Výhodou je, že na konci varenia máme kompletný obed aj s hovädzím vývarom. Stačí uvariť rezance a máme polievku. Ak sa nám vývar nechce robiť, môžeme túto časť receptu vynechať, mäsko uvariť alebo upiecť samostatne, vývar nahradiť bujónom.

Sviečková bez smotany

Recept na perfektnú sviečkovú omáčku bez smotany.

Hovädzia polievka(vývar)

Polievka ktorá lieči,je chutná a každý ju varí s inými surovinami.

Jelenie ragú

Tento recept je ideálny na prípravu šťavnatého jelenieho ragú, ktoré sa perfektne hodí na chladné jesenné a zimné dni. Ragú je varené na pomalom ohni, aby sa všetky chute dokonale splynuli. Podáva sa najlepšie s domácim chlebom alebo knedľou.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4013 receptov

Mäsité jedlá

1951 receptov

Mascarpone

276 receptov

Dezert

2962 receptov

Večera

3695 receptov

Raňajky

1066 receptov

Špargľa

34 receptov

Šaláty

326 receptov